Ne bih da vam rušim sneške...ali 1500€ mesečno nema ni Kaizen od ovoga.
Dakle, podelite tu cifru sa brojem za koliko puta je manje posećena Tarzanija od Vukajlije i dobićete ukupnu zaradu tog sajta.
Volim vas što mislite da ovo naše lupetanje ovde neke velike pare vredi! :-D
ovde moderatori imaju dosta manje nego autori na tarzaniji, i to dosta manje...ali zato ovi imaju ovde beneficirani radni staž dok su oni tamo neprijavljeni
Ko je gazda na Tarzaniji?
Džejn.
to u početku možda, dok bilo trendi i in, sad v erujem da ne primaju više od 500, viš da se burzum vratio.
Ovde samo moderatori imaju toliko... :-/
dal trolujete il su stvarno toliki novci u pitanju? Ako je to stvarno, onda se vise isplati da pises po tarzaniji nego da napises roman..
Pa dobro, kapne nešto i za krunu, ali sve u zavisnosti od toga koliko klikćeš na reklame...
Ne bih da vam rušim sneške...ali 1500€ mesečno nema ni Kaizen od ovoga.
Dakle, podelite tu cifru sa brojem za koliko puta je manje posećena Tarzanija od Vukajlije i dobićete ukupnu zaradu tog sajta.
Volim vas što mislite da ovo naše lupetanje ovde neke velike pare vredi! :-D
e, vala, morao si da nam pokvariš zabavu. a ja taman mislio da dam otkaz i posvetim se pisanju u potpunosti :)
a koliko se moderatorima ovde isplati? ajde, hvalite se malo :)
DBSK, prodam ti nalog za 3000€, šuška se da će biti moderatorski od 2014. Prosta računica.
OVOLIKO!!!
:odmerava podlakticu:
:-))
ovde moderatori imaju dosta manje nego autori na tarzaniji, i to dosta manje...ali zato ovi imaju ovde beneficirani radni staž dok su oni tamo neprijavljeni
Jeste, zbog opasnosti na radu... Ovde imamo i pojam Trošarine.
Крвав је то леба. Нема социјално, нема топли оброк. Јел тако Курде? :)
значи све вам каизен уплаћује? пензионо? соционо? здравствено? порез за шумарину? пдв? еколошки додатак? плата на време?...
Ja sam zadovoljan sa kintom za medalju. Moram malo da se potrudim u narednom periodu, čuo sam da se za orden dobijaju baš dobre pare.
I jopet...
Ko je gazda na Tarzaniji?
Ox valjda.
Pa pošalji im pismo u rubriku "Pitanja čitalaca".