Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
nije fora da samo ocenite, treba i čitati - bolje dajte deset kvalitetno zarađenih ocena nego samo da raspirujete vatru...
Podrzavam jebacev predlog. Ne verujem da bih bas mogo 50, smorio bih se, ali 20-30 dnevno mogu.
EDIT: Citanje se podrazumeva
Jbg, roknuo sam obe svoje današnje, iako behu u plusu... Sad vidim da je reakcionarstvo povuklo pažnju.
Zavisi i kakve su defke. Ako ima kilometarskih, treba vremena.
Kad modovi ovo ne bi mogli da vide, predlozio bih da se dogovorimo preko fejsa za neko vreme i da tad izbacujemo i citamo jedni-drugijeve defke, da se ne zamaramo cesljanjem kroz ove lose....ovako, ostaje nam da se nadamo da su reakcije privukle paznju onih bas losih...
Брус лако можеш провјерити ко хејтује а ко чита.
Чињеница је да се дефке слабо читају, што јес јес.
Прочитао сам ја свих педесет.
Doista. Neko vreme su se citale intenzivnije, imale su i do 40 ocena, u zadnjih par dana, bas slabo...pre 34 minuta sam izbacio defku, samo 7 ocena i jedan komentar, a juce je isto bilo, ako se secam i kod tebe je bio slucaj Riho...
naravno da mogu proveriti, ali nije poenta u tome da se nadmudrujemo ko će prevariti moda, a koga će mod da uhvati - jebeš ti zabavu ako se igramo Dačića i Šarića...
Увијек ме је занимало како изгледа Вукајлија на профилу ондулатора. Како откривате те зајебанције, хејт, дупле и све то. Био би фазон да неко уради принт скринове или нешто слично. Двидимо и ми смртници те даворије.
Ja se sećam dana kada sam se ja tek ulogovala, to svaka moja defka kao novajliji imala minimum 30 bodova... Good times....
И мене исто, ал' чини ми се да им Кајзен не да да деле то са нама смртницима...
bahanalije brate, svaki čas umesto reklama iskaču 3d animacije golih žena, a kad god otkrijemo veliki hejt dobijemo kapućino iz CD plejera...
Ђе лоше мој Брус лоло
Moram da promenim avatar, licim sebi na onu spodobu sto izlazi iz bunara u onom japanskom filmu, valjda se zvase "Krug"...
ВРАЋАЈ ПАПЕРЈЕ111
Evo da se priključim. hahahahahahha
И тако и Тург смањио с читањем...
Оценио сам дефку Гелер Арловског, а и даље ми стоји горе-десно?
neki je problemčić, i meni stoje sve iste gore desno - rešiće se
Vracam, Turgi, koliko sutra, veceras sam u nemogucnosti. :) Smorkice, bas si sexy. ;)