Разноразно питање

1. Па јебем ти богове, може ли овај сајт да ради нормално само један дан?

2. Сајт ради на навијање, ал неко сјебо зупчанике па га треба често навијати

3. Je l' bi mogao neko u pvt da mi pošalje dobar link, da mogu da gledam bez baferovanja sto godina, ili torent za Breaking Bad, drugu sezonu? Ja probala da gledam na netu, ali mnooooogo je spor, a torent nisam našla za drugu sezonu, pa sam uzela celo, ali mi je stalo na pola.

4. http://www.free-tv-video-online.me/internet/
    Ovde je bez prevoda, vrlo su ažurni. Biraj putlocker-ove, vidbull-ove i sockshare-ove linkove, najbrži su.

5. E, to mi treba! Da imaju putlokeri i čarapašer, te jedino mogu da gledam bez baferovanja. Hvala. Palim ja sa sajta, nešto je prespor danas, a mislim da nije problem moj komp.

6. Je l' ovo Kazan opet nešto majstoriše pa sajt ovako sabija sa radom?

7. Је ли сајт багује или је комшија заврно проток интернета?

8. Vala, pronašla sam dve sede dok mi otvori bilo šta.

9. Купује ли неко у "Аману"?

10. Vala, pronašla sam dve sede dok mi otvori bilo šta.

А то је као било тешко лололо

11. Jel posotoji jos neki nacin za uplatu novca iz Bosne u Srbiju osim Western Uniona i internet platnih procesora (pay pal, moneybookers)

12. Купује ли неко у "Аману"?

neko vreme jesam, dok mi ortak ziveo blizu neke njihove radnje, sto?

13. enemyofthefreeworld

Купује ли неко у "Аману"?

Ја некад, кева баш често. Мислим да су наредили радницима да куцају једну ствар више, рецимо, уместо 2 наплате ти 3 јогурта. Људи кад купе две кесе ствари, обично не примете одмах или не примете уопште. Кеви се десило можда 2 пута и трећи пут је обратила пажњу у продавници и кад им је рекла они као "јао, извините, грешка". Могуће да твоје питање нема везе са овим, али ето, нек се зна. Јебем им матер, власницима и шефовима.

14. И да, у "Матијевићу" стављају мали тег од 10 или 20 грама, да би те покрали за ту грамажу. Сестра од ујака пре радила тамо, каже да јој мука било кад јој дође неки пензионер који нема него за 100 грама неког њиховог смећа и онда она мора да га закине за 20 грама. Шеф ту поред, надгледа и немаш избора, ако желиш да сачуваш посао. Говна.

15. neke muzičke reakcije ostanu neoznačene.
    da li da se otvori neka tema gdje se one mogu okačiti pa kada budu označene pa da se post onda obriše?

16. Ima tema, ali ne znam koja je za kačenje tačno, i valjda ne smeš svoje da kačiš, samo tuđe.

17. kačiću ja tuđe, nego ko će okačiti moju :D

18. Ja se već borim za tablete, a sad glupo da okačim tvoju, kad si mi ovako suptilno stavio do znanja da nema ko da ti okači. :)