Разноразно питање

1. Ау Сморка који си Јовичић јеботе. :Д

Moram, ispiraju mi mozak sa tom pričom o zloupotrebi antibiotika, i nije da greše. :) Pročitajte to. :)

2. I da uvedemo dežurstva na Vukajliji, ako nekom pozli, ne daj bože! Ovde sve ide na recept. :)

3. Sve ovde treba pitati! Hvala Smorka, edukacija odlična, svi to da nauče! :) A jadne bakterije...one dobre.

Nema na čemu. :)
    Što se tiče dobrih bakterija, gledaj na to ovako: i one jedva čekaju da ugrabe trenutak da ti opadne imunitet pa da pokušaju da poubijaju sve ostale bakterije okolo i da ti zauzmu organizam. To ti je u principu kao da si ti recimo Evropa u srednjem veku, svi se bore za tebe, ujedno te i zagađuju, pale, ruše, ali i obrađuju zemlju, grade ti hramove, lepe gradove i tako.... Ima i koristi, ima i štete. :)

4. đe da nađem išta što ima zvezdin logo, a da nije u bg u red-star shopu, budući da sam stacionirana u ns. fala unaprijed.

5. Можеш да наручиш са нета.

6. najjače da ću se jebavat' oko toga.
    novi sad?

7. Pa bio je na Spensu neki šop sa Zvezdinim i Partizanovim stvarima.

8. ne seri? otići ću sutra da vidim. :D
    natnat, nema ništa za novosadsko tržište, sve nešto ružno.. :D

9. Pogledaj Vidro, čini mi se da je bilo. Onaj tamo dio do streljane, ako se dobro sjećam. Uglavnom, bilo je u prizemlju, ako još postoji, naći ćeš.

10. E, pa nisi rekla da hoćeš nešto lepo.

11. e jeb'ga, sestri kupujem, đe njoj nešto ružno duzmem. :))

12. Nato, kako da ne bude lepo?

išta što ima zvezdin logo

;-))))))))))))))))))))))))

13. Uzmi joj komplet karata za "baklje svetle ,ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori j..."

14. Ооооо, види ти Нату како познаје мелос. :Д

15. Ako odradim ja sad roze foliju preko svog džipa sestri za rođendan, hoću li ja to moći skinuti kad ona ode na faks, da ne vozim pink džipa po gradu, smijaće se ljudi?

16. Nato, kako da ne bude lepo?
    išta što ima zvezdin logo

Pff. Ja sam od onih drugih :-P

17. Ma zna melos, al' koliko je u izboru životnog saputnika napravila vrhunski izbor, toliko je u sportu omanula, ali jbg - niko nije savršen ;-))))

18. a jadna, 'oću neki novčanik, možda šalić i to
    na netu novčanik 2500 kožni, e, da ga jebeš :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.