Разноразно питање

1. Ljudi, šta je s bananama, evo zadnjih godinu dana i jače kad god pojedem neku naduje mi se stomak i samo mi se prdi, plus imaju nekakav suv osećaj u ustima.

Jel i tebi to?

2. Ljudi, šta je s bananama, evo zadnjih godinu dana i jače kad god pojedem neku naduje mi se stomak i samo mi se prdi, plus imaju nekakav suv osećaj u ustima. Jedino da sledeći put bananu prvo nabijem u guzicu pa mi se neće prđet.

Ostario si, jbg. Sa godinama se razvije netolerancija na bananitidin, glavni sastojak banane.

Još ovo me interesuje. Može li kako čovek da se pozove na crkveni kalendar pa da ne radi nijedan dan u godinu a da prima platu, jer po zakonu se za praznik, bilo koji, ne radi 3 dana. Možda nije crkveni kalendar u pitanju, al znam da je neki što ima svaki dan po nekog sveca.

A zavisi oklen si :)

3. Пробао мој другар у гимназији то с календаром, захтевао је да се одвоји од сваког часа по 10 минута за молитву поводом празника светог великомученика Глоријана од Нагоје и сличних. Не дају се душмани.

4. Ostario si, jbg. Sa godinama se razvije netolerancija na bananitidin, glavni sastojak banane.

http://www.youtube.com/watch?v=oiXaT_1I-vw

5. Није игрица.

6. Još ovo me interesuje. Može li kako čovek da se pozove na crkveni kalendar pa da ne radi nijedan dan u godinu a da prima platu, jer po zakonu se za praznik, bilo koji, ne radi 3 dana. Možda nije crkveni kalendar u pitanju, al znam da je neki što ima svaki dan po nekog sveca.

Један дан изостанка за верски празник, мож да се истолерише ако славиш до два ил три празника, ово остало ако држава пропише. И то ти се одузима од редовних дана за одмор. Нико више није толко глуп.

7. Nama se ne oduzima od odmora dan koji dobijemo za slavu, samo što ako slava padne u subotu ili nedelju, puj pike ne važi.

8. Koja je ovo igrica?

Princ ov Prža.

9. I meni lici na to, mada se on uglavnom pojavljuje bez kukuljice?

10. Nama se ne oduzima od odmora dan koji dobijemo za slavu, samo što ako slava padne u subotu ili nedelju, puj pike ne važi.

Један дан за једну славу годишње. Ако славиш два или три празника, иде ти од одмора.

11. Meni je tako drago sto su nasi procenili da nemamo dovoljno drzavnih praznika pa dodelili dva dana za Dan drzavnosti. Mogli bi da proglase jos koji, verskih ima gomila, a nicemu ne sluze.

12. Kako misliš ako slaviš dva ili tri praznika? Valjda jednu slavu slaviš?

13. Ја конкретно имам две славе, стицајем ко зна каквих историјских околности. Ал имаш и људи који имају заветне славе, где се цело место скупи тај дан, и сви гледају да не раде, имаш и других људи и ствари у том контексту...

14. Predpostavljas da je u pitanju hriscanin i to pravoslavac? Sve i da jeste, mozda mu dolaze gosti i za seosku slavu. (U mom selu je to bila Mala Gospojina. :) )

15. E, pa sad...mogu ja da slavim i babinu devojačku slavu.
    Šalim se, znam šta misliš. Kod mojih u selu je seoska slava Petrovdan, ali moji slave sv. Nikolu. U tom slučaju biraš svoju krsnu slavu za neradni dan, a za sve ostalo se snalaziš.

16. Jednostavnije je da ne radiš i onda ti svaki dan praznik.

17. Pa da. Evo ja ne radim 25 radnih dana godišnje, a oni mi to lepo oduzmu od odmora.

18. U pravilu da. Mada meni je ove godine slava pala u nedelju, ali sam ja obavestila direktora da cu uzeti slobodan dan u petak. Sve je to stvar dogovora.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.