Разноразно питање

1. Zna li iko:

u čemu je fora onih čupavih slova u imenima metal bendova?

Koj kurac? Vidio sam negdje jedno 15 čupavih imena, neke dlake, munje, kurci...

2. Da li je zatucano ili ne, ne zanima me, ali abortus je ubistvo! Taj fetus bi mogao da poraste i bude jedna savršeno zdrava i srećna lubenica, a ti mu savetuješ to da joj uskrati! Da si ti ta lubenica sumnjam da bi ttako razmišljao, dechko.

3. Taj fetus bi mogao da poraste i bude jedna savršeno zdrava i srećna lubenica, a ti mu savetuješ to da joj uskrati! Da si ti ta lubenica sumnjam da bi ttako razmišljao, dechko.

Ahaha, gambi, oplodi me!

4. Taj fetus bi mogao da poraste i bude jedna savršeno zdrava i srećna lubenica,

Ili bi mogao biti serijski ubica.

5. Ili bi mogao biti serijski ubica.

Gde si ti video lubenicu serijskog ubicu dechko?

6. u čemu je fora onih čupavih slova u imenima metal bendova?

Koj kurac? Vidio sam negdje jedno 15 čupavih imena, neke dlake, munje, kurci...

Мислиш, овако нешто?

http://www.musicextreme.com/belphegor.jpg

Да покажу како су много мрачни и опасни. Оно, батице, живим у шуми.
    Има и много чупавијих логоа, ал' се слабо разумем у те правце.

7. А што су сви логотипи тако језиви? Док сам то слушао, није ме интересовало, али сад кад видим, баш се питам? И Раде Јоровић је кул, али нема тако језив лого.

8. Како се зваше онај клип с она два клинца блек металца кад се шетају с корпс пејнтом по граду, изводе неке матракуке, па кад их питају одакле су, један каже ''I'm from the mountain'', други ''I'm from the forest. Where exactly we cannot tell you!''?

9. Zato što tripuju da su same satane, te šume, ti baršunasti logotipi i slovca su u stvari odraz krila Lucifera.

10. Ааааа... Па и није им неки фазон, шабански је.

11. А што су сви логотипи тако језиви? Док сам то слушао, није ме интересовало, али сад кад видим, баш се питам? И Раде Јоровић је кул, али нема тако језив лого.

Nisu svi, ima i normalnih. :) Mada meni nisu jezivi, samo retardirani ti o kojima pričaš. :)

http://lavonardo.net/blog/wp-content/uploads/2011/05/megadeth_logo.jpg

Na primer.

12. Мени су језиви сад када их погледам после толико времена. Али и даље ми не смета када чујем неке од тих песама, мада ми генерално све више сметају те брзе и гласне ствари.
    Ипак је Раде Јоровић закон. Долазе године, па је време да се крка по свадбама, а тамо не свирају Мејдене или Дип Прпл.

13. Volim i ja da krkam po svadbama, ako me razumeš. JA KRKAM!

14. Ozbiljno pitanje.
    Do kada zapravo traje rast u visinu? Je l' se posle srednje završava?
    Tj. može li se i posle 18. godine par centi narasti, pošto primećujem da u poslednjih godinu dana nisam gotovo nimalo narastao?

15. Može, mada zavisi od osobe do osobe.

16. Kažu da može, posebno važi za muškarce, ali samo nekoliko cm... Devojke teško... Ja od sedmog osnovne nisam porasla ni centimetar, pa ti vidi :)

17. Сурови. Одувек био број један на Вуки. Прво он, па Каизен, па остали модови.

Greska sinko poslije Kaizena dođe MOGSHA pa onda ostala buranija.

18. Ја сам са 15 година имао 189 цм. Сад имам 191, значи да сам за 10 година само 2 цм порастао. Ал' индивидуално је то.

19. Raste se do 25. godine života. Tako sam barem ja čuo.

Inače, ja sam počeo malo više da rastem tek sa 17-18. :)

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.