Разноразно питање

1. Да ли ти ОЗБИЉНО мислиш да је Суровом потребна етикета да би био админ или мод? :)

2. pa ja sam zato i pitao da li postoje neki u civilu... :D

3. Pa bilo bi providno da je on, to su sigurno neki na koje niko ne bi posumnjao...

4. i da, mislim da je potrebna :D :džimi odlazi i stavlja mu etiketu "vrhovni moderator":

5. Ko je najstariji aktivni clan na vukajliji, osim gazde? Ja sam primjetio Surovog i Abraxusa ima li neko stariji od njih.

6. Zašto je soul banovana?

7. pa piše joj u razlogu bana :P

8. na sopstveni razlog, oće duči...

9. A kako ja taj razlog da vidim? Smorčina su komentari bez nje.

10. A, dobro ondak, fala moderatoru u civilu:)

11. Buttina decxko imaš njen fejs. Ralozg ti se pojavi kada stisneš jako mišem na to crveno polje i zadržiš ! Ali jako, najsnažnije.

12. Neam decxko i ne zanima me njen fejs. Pitam za vukajliju samo.

13. Zanimljiva je i jebozovna i na fejsu isto koliko na vukajliji. Napravi fejs buttinašolu, moćićeš i da gledaš njene slike !

14. Dečko, ne smaraj me, jebi je sam ako ti je jebozovna. Nećeš prijateljisati na fejsu sa mnom decxko!

15. Dečko, ne smaraj me

I to mi je hvala što sam pričao sve najbolje o tebi na soulinom pvt - u? Neka, neka.

16. Da vas pitam nešto.
    Ako pojedem seme lubenice, postoji li šansa da u meni naraste velika lubenica, tj. da zatrudnim i da rodim bebu-lubenicu?
    Odgovorite, mislim da sam trudan! Još sam mlad da imam dete!

17. Decxko, abortiraj. Znam da je teška odluka, al još si mlad da lubenicu nosiš na grbači celoga života.

18. Decxko što si tako konzervativan i zatucan, a?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.