Разноразно питање

1. Tražim al ne mogu nać sliku one male "Možeš da me povrediš ali ne i da me povrediš", aj neka neko bači link ako je nađe.

2. Nema frke, ako soda ne pomogne otrči do najbliže apoteke i pitaj koji je najjači gel koji imaju za ublažavanje otoka posle ujeda, da je po mogućstvu kortikosteroid, i nek ti daju neki antihistaminik pride.

3. Elektro,smeješ mi se dok patim?Lopino matora! >:)

Koji gel brate mili?Meni ovi otoci izgledaju ko šnicle,a ne ubodi komaraca,mamu im vampirsku!

ED:Sad videh..

4. Haha pa imaš ih milion, hiper gel je pre bio najbolji. Kažem ti pitaj, većinom farmaceutkinje zaposlene sve znaju.

5. Jes,vala,ovi naši doktori su k'o da ih iz "Alan Forda" pokupili - sve odreda.
    Ljudi više veruju farmaceutima neg' lekarima.
    Sad sedim sva upohovana u sodu bikarbonu,dok mi jača polovina ne donese špahtlu i gel...komedija !
    Toliko sam sama sebi smešna,da ne mogu ni da kukam kako treba :)

6. Što ne reče da imaš jaču polovinu, onda da ti pride preporučim dobro preznojavanje, otoci će nestati.

7. Pressing tablete. I ćao.

8. Kekekeke,sad bi mogao samo da uposli ruke da mi češka otoke,jer mi fali još jedan par ruku!

9. Ahahahaha puče mi prozor od smeha!

10. Drago mi je da te moja muka tera na tako zdrav smeh,elektro...

11. Ma ne smejem se tebi, nego oralnoj terapiji i gelovima olololo

12. Pa,kome su upućeni ti saveti,sunce li te ne progorelo?

13. Koja je razlika između MC-jeva, repera i hiphopera?

14. и ако је има, незнатна је.

15. Gde vi ljudi radite printove na majice? Ili ako ne vi, gde rade ljudi koje poznajete. Ili kako god. Imam par nekih ideja, odnosno gotovih motiva, ali ne znam gde je najbolje otići, odnos cena/kvalitet i to... ? :)

16. Negde na sredini kneza kad krenes od zelenjaka ka kalisu sa leve strane ima prodavnica i rade usluge....znam samo da je cifra bila bas lepa i odustah.....raspitaj se malo kod onih likova sto valjaju razglednice i diskove objasnice ti....

17. Ok, hvala... mislim da ću moći i sam da nađem. Nadam se da kvalitetno rade..

18. Махавишну, имаш у Копи Центру преко пута Метропола, мало се горе оде, није преко 600

19. Da, to je Copy Studio, oni to rade, samo ovih dana ne rade posto renoviraju prostor.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.