Разноразно питање

1. имаш у Копи Центру преко пута Метропола, мало се горе оде, није преко 600

Ooo, hvala i tebi, čekovaću obe radnje. Šesto zvuči super.

p.s. avatar ti je kvlt.

2. Taj print i meni treba. I'm just Saiyan.

Ouvaaaj, nego ima li neko link onog Milojevića za akne lika, njegov radni rezime i tako to...? Čisto me zanima ko je.

3. Сморена, да ти то није бака преузела налог јер оће да те спаси и уда?

4. Ouvaaaj, nego ima li neko link onog Milojevića za akne lika, njegov radni rezime i tako to...? Čisto me zanima ko je.

Kakav Milojevic, meni to nije pomoglo ni malo.

5. Može li neko da mi preporuči neku dobru satiričinu komediju?

6. Don Filozof

Može li neko da mi preporuči neku dobru satiričinu komediju?

http://mister.com.mk/ProductImages/Kursadzije-DVD_1.jpg

7. Сморена, да ти то није бака преузела налог јер оће да те спаси и уда?

Nije baka, tetka je. Nemam bubuljone ali ću uskoro premašiti dvadesetu, pa se boji da ne ostanem usedelica.

8. E ko je banovan u skorije vrijeme? Jel vam pise razlog zasto ste banovani kada probate da se logujete? Ako ne pise, ja mislim da bi bilo neke koristi ako izleti razlog banovanja, da to bude onako u crvenom prozoru, da mu bode oci i da fino to procita zasto je banovan. Sumnjam da ovi malci znaju da se banjaju zbog plagiranja.

9. Nije pisalo ništa pre par nedelja.
    EDIT: Ali ti stigne imejl.

10. ma jebes mail, ko jos gleda mail. Kontam da kazan to namjesti da mu iskoci to sve u nekom šljaštećem text boxu.

11. Jel vam pise razlog zasto ste banovani kada probate da se logujete?

Piše do kad si banovan.

12. To je bezveze, treba kaizen da uvede da im piše razlog kad pokušaju da se uloguju pošto ponavljaju prekršaje ne znajući zašto su banovani.

13. Zanima me da li ima negde u Srbiji da se kupi Laki meko pakovanje?Posto ih ne nalazim u trafikama gde obicno kupujem.

14. Ako neko zna, neka mi nabaci link vođe gde mogu da kupim knjigu Jozefa Sajferta "Najlepše slike života" (mislim da je to tačan naziv knjige).

15. Оће неко на буксну? Мрзи ме сам да варим, а нема никога у крају..

16. ја бих али сам далеко... :D

17. Хахахах, ђес ти беше? :)

18. смедерево :D баци поглед на тему "црвена звезда", имаш једно питање од мене, да не спамујемо овде :D

19. Jes to meni čini il se nemere linkovat sadržaj drugog sajta na forumu?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.