Разноразно питање

1. Već prema nama potentnima (paninaro i ja) imaju potpuno drugačije ophođenje, jer im je super-ego na pripravnosti.

Pa, ako ste dva potentna gospodina, koja kripuju iz ofa i printuju sve što neko postavi, naravno da ćemo biti u pripravnosti.

Elem, moj problem sa onim pesmama još uvek stoji, do sad je izvrteo istu pesmu pet-šes' puta. :P

2. Cvetiću, a zašto jednostavno ne bi obeležila pesme i prevukla ih u Winamp?

3. jebemtisunce, mislio sam da mi gadniji ne može biti...

4. Bravo Vidro :)
    Da se danas i nasmejem...

5. Cvetiću, a zašto jednostavno ne bi obeležila pesme i prevukla ih u Winamp?

IT WORKS! THANK YOU, THANK YOU, KIND AND BEAUTIFUL LADY! ♥

6. Ako se pojavi Merlin pustićemo prase na njega.

7. Veni, vidi, printscrini.

8. Veni, vidi, printscrini.

AAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH!
    Još jednom hvala lepom Cvetiću na pomoći, mučila sam se sa ovim tri dana od kad se poremetilo selektovanje.

9. IT WORKS!

Dobro je, inače bi otišla na spavanje sluđena tom jednom pesmom :)

10. Bruce,
    Može li trajni ban?

Hvala!

11. Dobro je, inače bi otišla na spavanje sluđena tom jednom pesmom :)

I told the witchdoctor I was in love with you, and then the witchdoctor, he told me what to do, he told me: ooo eee ooo a a ting tang walla walla bing bang. :)

12. Može Hogare, samo mi potvrdi na PVT tu želju.

13. људи чувајте се принтскринара, све нас држи у шаци

14. I told the witchdoctor I was in love with you, and then the witchdoctor, he told me what to do, he told me: ooo eee ooo a a ting tang walla walla bing bang.

Kuku, pa ovo je gore od Come on Barbie, Let's go party!!

15. walla walla bing bang

Indikativno je da je sposoban lekar :)

16. Ja odslušala celu i sad mi se nešto manta :)

17. Niste valjda odslušali, nemojte, ubistvo je za ušii, ahahhahahahhahaha! Imam to, onaj Yakety Sax što se vrti u Beni Hilu, goustbasterse (i napa verziju) i Barbi Grl kad stignem do nekog nivoa u igri koji ne mogu da pređem, pa da se ne nerviram kad se uključi strašna muzika, ili kad treba da ponavljam dosadno gradivo kao sad. :)

18. taj Yakety Sax peva Švarceneger u Blizancima - ko je to odslušao ne smeta mu ni Karleuša...

19. Ima neki link, sad me baš zanima. lololo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.