Разноразно питање

1. Постоји.
    Јако мала додуше, али постоји.
    Али си тата.

2. Ma drugarica se brine nešto... :)

3. Aham, drugarica, aham...

4. Да, да, другарица ће да постане тата, нећеш ти.

5. нек узме тест неке друге фирме и уради сутрадан поново. јбг, увек постоји абортус као коначан престанак стицања права својине на настицурусу...

6. Traži azil u Koreji lolo

7. postoji mala verovatnoća.
    ali ta greška se odnosi na onaj procenat koji pokazujee da NISI trudan tj, jedna crta.
    i to ako je nivo HCG hormona još nizak, da bi bio očitan.
    ipak, ako je rezultat pozitivan, odnosno pokazuje 2 crtice a ona je ubeđena da nije trudna ... bolje joj je da počne da moli boga da jeste, jer taj hormon na koji reagens reaguje pored trudnoće detektuje još samo tumore.

8. Селе, не знам одакле он по интернету, али је глумио у серији "Супернатурал", и јааааааааааааааааааааааааааааааако је пресекси :D

9. хехехе видрице, мене некад зову миша, конташ шоми па као миша хД оћеш да трошимо тестове за трудноћу :ПпП

10. Bude li ta firma zakazala, naću ih neku su u 3 Amerike. Drugarica nije dugme...

11. Čestitam Bohore :)

12. Idi bre u kurac Aaxaxaxaxaxa. Nemoj me jebete sudbina devojke je u pitanju :)))

13. Pa podeli snjom tu sudbinu. Ionako će svi da misle da si ti kriv :)))
    A na kraju krajeva, trebala je ona na neki žemski portal da pita takve stvari. De si našo ovde? :)

14. Sramota je šta znam :) I dosta o ovome, počitao sam odgovor :))

15. I šta sad? Da odaberemo tati nešto? :)

16. I šta sad? Da odaberemo tati nešto? :)

I tačno u dva časa po ponoći uleteo je Bruce :)

17. Zašto ljudi ne razlikuju fašizam od nacizma, a?

18. zato što je govno govno, bez obzira meko ili tvrdo

19. za manjine je nacizam ravan fasizmu,dok je za veliku vecinu fasizam nista drugo do fasizam....:)

20. Brus, ako je to cena, neka... :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.