đaju mi se ove adidaske gore.jel original?
Ma oriđiđi brate samo je to u Njeačkoj outlet roba, profurana serija, nije im sezona. Prošle godine sam kupio onakve adidaske crne za 30€ i nosim ih i dan danas a i trenirao u njima i trčim u njima i sto čuda, ne izlazim, ma ni konac jedan da fali :D
Skočko, ti si kuvar pa si kadar da odgovoriš mi na pitanje pošto nisam vešta u spremanju kolača i tih slatkih đakonija.
Da li alkohol ispari iz kolača/krekera kada se kolač/kreker peče u rerni?
P.s. I nije smešno :)
Naravno. Ali zavisi koliko alkohola doliješ u jelo. Što više pića duže će se grijati i hlapiti i više će alkohola ostati, jašta.
E hvala. Zato se osećam mamurno i pijano, svekrva roknula u krekere belo vino "za ukus" a ja se najela k'o nezdrava. :)
p.s. i nije smešno vol.2 :)
Ко ми је исплагирао страницу кој' курац? Сам да се јави да га не бих силовао будаком у рчмину забагрелу.
Pa sad...
Ako osjetiš aromu bijelog vina koju prati reaki ton nepoznatog ukusa - biće da je mnogo vina.
A inače, kada se ubacuje vino u tijesto ide oko 100ml na pola kile brašna i ostalih sastojaka, to je neki prosjek koji će ispariti.
како можеш да се напијеш ако је свекрва додала мало вина за укус? шта, налила у лавор пар боца вина и 2 киле крекера?
Jel može bubna opna nakon pucanja sama da zaraste, bez da se piči ljekaru?
Može, ali bolje je otići lekaru zbog komplikacija. Možeš da dobiješ upalu srednjeg uha, a to zna da boli.
Mene zanima je li stvarno to tako u braku? Da muzevi pitaju zene da ih puste da 'izbleje sa ortacima', i da je stalno drz' ne daj oko seksa, tj. zene uvode sankcije, ceste i duge? Gomila je definicija ovdje na tu temu, a ja to nisam primijetio u stvarnom zivotu, da se ljudi tako pate. Ja mislim da vi ozenjeni lazete.
Na nižim nivoima organizacije, i u nedostatku emocija, se sve svodi strategiju "ko će koga prejebati" (citiram jednu postariju damu).
Na višim nivoima je daleko zanimljivije i opuštenije.
Kad dođe do svađa, svuda je isto (ukoliko nema patologije, naravski).
Zadovoljan, Kolfilde?
(ili si tražio muški odgovor)
Ček da razmislim. :)
Ima li neko da je procitao sve knjige o Hariju Poteru i da je voljan da mi objasni nesto?
Ево ја.
Evo i ja
Ево и ја.
Zašto ste trovali um tim nebulozama?
Бгате, да си прочито све, видо би да нису небулозе. Боље да прочиташ то, него 97% књига написаних у задњих 20 година. :)
ЕДИТ: Чито у трећој средње, заразило се пола одељења, 15 људи прочитало све. :Д
Скочко, јеби се ти мало....
Ја по Подгорици читавој гледам патике и курац иђе ишта крштено има, ја не знам ко дизајнира та срања уопште и ко носи сво оно смеће које продају.
Укупно два пара патика су ми се свиђела у читаву Подгорицу и то једне су адидас, исто класика нека, а друге су ЧЕМПИОН ЈЕБЕНИ, неке плаве дубоке... Али брате буквално ништа нема да ваља јебем ли га.... Не знам која је мука са тим говнима.