U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ако мислиш на околокућно водопишкало, ја не контам
molim te, nemoj da praviš više postere ;(
Najozbiljnije, nije mi bila namera reklama...
Danima razmišljam da napravim ovakav poster (inspirisan onim Zrakomlat - ako se sećaš), al ne znam kako da sročim u ovih par reči (kako bi stalo) poentu....
ако мислиш на околокућно водопишкало, ја не контам
To je hrvatski naziv za oluk... Jel sad ok?
molim te, nemoj da praviš više postere ;(
Što? Jel toliko loše?
Okrutno, al ako tako misliš, cenim iskrenost...
ma de ba, šalim se
nego, svi su ti posteri na isti kalup i svi su na isti fazon k'o i većina ovih što se trenutno prave, ni trunke originalnosti
ponekad bolje nemoj nešto napravit, pitaj nekog od starijih članova za savjet, kvota je nebitna, bitno je da valja
joj, kako se nasrah, al eto :D
Ne, ne, nastavi, pretvorio sam se u uvo... Rado prihvatam savete i sugestije... Definitivno mi trebaju...
ma samo više čitaj i prati postere, kad ih već toliko voliš
skontaćeš koje su teme isfurane :D
Pa znaš kako, svako vee oko 8 sednem i listam dok ne naiđem na one koje sam ocenio prethodni dan... U principu, nekih 70% do 80% postera napravljenih u ta 24h ja vidim... I uredno to radim. Svako veče. Nikad ne preskačem. Al kad je neko budak i duduk, džaba mu...
kul, na dobrom si putu
realno, dobro bi bilo i da uzmeš i gledaš postere od ovih autora koji imaju krune i koji važe za najbolje posterdžije, imaš njih kol'ko hoćeš, a ima sigurno manje govana nego u novim posterima :D
Može li mi neko pronaći sliku tumora žučne kese, pritom mislim na fotografiju ne animaciju?biti ću veoma zahvalan
мала видо, зашто бедачиш људе? чиста контрадикција изгледа, добра пичка, а редовно бедачи... кад си ми једном рекла да је дефиниција говно, престао сам да пишем, размишљам да напустим вукајлију :/
Воли да сере људима на нету, шташ. Ал разумем, вероватно је дрма ПМС, приметио сам да је таква око двадесетог у месецу.
brate, ne bedačim, kaj vam je, čovjek fino pitao, tema je "raznorazno pitanje", ćao
leprikone, ček, saću da te ošacujem
e, lepri, ova je dobra, šteta što već ima definisano ovdje i ovdje. :D
Fala Dionysio mada mi krivo što ne znam kako se zove onaj pošto je bio mnogo jednostavniji ukucaš pesmu i pored lajka ti izađe danloud
Može neko da mi pomogne oko traženja imena ovog fonta? Ime je nešto blek čeri, nešto slično tome.
http://imageshack.us/a/img69/648/ivanovifont.png
EDIT: Black Chancery
да ли овај истакнути нићар личи на Ђокару? или само стереотип?
http://i.imgur.com/FsSPL7B.png
Koji se kurac dešava sa zvezdanim ratovima staza u definicijama i posterima i reakcijama? Koji ste nerdovi sunce ti jebem.
Sila je jaka u nama
Ovaj ti nije los program a besplatan je mp3Jam. Nije uz torent ali je mnogo jednostavan.