Разноразно питање

1. Co'ek ne kapira poentu,nije bitan jebeni Spartanac,turicu mu drugi slem i eto,nije vise Spartanac.Bitno je s'a znaci.

2. Стави му шлем ЈНА.

3. ZNAM BRE!Bata Zivojinovic se bori SVUCI!To je originalno!

4. Јел зна неко неког ко поред сонија 3 изнајмљује и игрице? Звао сам првих неколико који су ми изашли на гуглу, ал нигде не постоји могућност само игре да се изнајме...

5. Jel zna neko neki sajt za besplatno slanje poruka, ka svim mrezama?

6. Somara,sto ne uzmes i narezes lepo?

7. Bitno je s'a znaci.

Ако је то битно шта те онда боли курац за нечије мишљење?
    И промисли добро, да се не би сморио у року од пет година.

8. морају за тројку оригинал... а и имам само двд резач, не знам како блу реј да режем

9. Istetovirao bih ratnika u ovom nekom fazonu kako se brani od dva besna vuka.Tipa da on onako cuci do pola zakriven stitom i gleda ih,a oni reze na njega.Jedino me interesuje je l' bi to licilo na nesto na ramenu?Dajte ljudi misljenja.

Leeeeejm.

10. Има ли разлике између обичне и посне плазме?

11. U posnu verovatno meću margarin. Aj rimembr kacam bila na eksurziji u fabrici plazme, smrdeo onaj puter štalije, dasugušiš.

12. А шта стављају у обичну?

13. puter štalije

Sadrži mlečne masti, tako da ja kapiram da je puter.

14. Чек, је л' то значи да би ја требало да разликујем путер и маргарин?

15. Е сад си едитовала, сад се мој пост битно разликује...

16. Nisam htela da ti smestim. :)
    Uglavnom, shvatio si, margarin - biljnog porekla, puter - životinjskog.

17. Стил ту компликејтед... лололо
    Шалим се, чини ми се има потпуно исти укус, а нисам видео да сам узео посну, па реко да видим је л' се ја трипујем или шта...

18. daj bre kako ima isti ukus, margarin je bljutav a puter jebe!

19. Smorka, mislim da je hteo reci da ne primecuje razliku u ukusu posne i mrsne Plazme.

20. У посној нема коњске свршотине која је основни састојак мрсне Плазме.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.