Разноразно питање

1. Previše su glupi i retardirani i neobrazovani pa je ovo što je Skočko napisao vrlo moguće. Uuuu vidi kikiriki puter aj da ja to pojedem nema veze što sam alergičan. To za sendviče je već baš retardirano al ima i ono za mačku i mikrotalasnu. Bem li ga, šta god da sam gledao ili čitao o Amerima je pokazalo da su oni uglavnom blaže retardiran narod, zatupljen do maksimuma.

2. http://www.blic.rs/Vesti/Reportaza/201677/10-najcudnijih-sudskih-parnica
    Nakon ovog teksta me ne čudi apsolutno ništa, nije ni čudo što ima tako debilnih obaveštenja kad možeš da popiješ tužbu za bilo šta.

3. Treba dragoj da pomognem u pravljenju motivacionog pisma za neki kurs forenzike. E sad, to se održava u Ismiru, u Turskoj, pa treba da kopamo o nekim kul podacima toga grada. Znam da je verovatno uzaludna rabota, ali eto da podelim i vamo to, pa ako ovo čita neko ko zapravo zna nešto na tu temu, nek' mi se javi, mnogo bi mi značilo.

4. Kucaj Izmir na gugl, pa opali po linkovima (:
    Srećno.

5. Треба ми помоћ! Хоћу да ставим ватермарк у гиф ал НУМЕМ. Ако има неко ко зна да ми помогне!

6. Za sliku bih ti mogao pomoći. Odštampaš votermark na plastičnu foliju, a sliku odštampaš na običan papir. Preklopiš foliju preko papira, skeniraš, potom okačiš na dodaj.rs i imaš link.
    Za gif odradiš verovatno isto, ali za svaki frejm. Frejmove povežeš u muvimejkeru i to je to.

7. Хвала ти хогаре! Да те нема требало би те измислити!

8. imam neki cd stari al nece da otvori slike...kako da otvorim slike?

9. СЛИКО ОТВОРИ СЕ!

10. ahahahaha vajdu ga
    ahahahahahaha koja ispala...ja taman srecan navaren mislio dobio resenje

11. lolo,nemojte me jebati...trebaju mi slike te...ae ako neko zna neke programe ili nesto,nek kaze

12. мораш пикасу да скинеш, па да преинстаираш драјвер од монитора.

13. Treba mi neka slika u velikoj rezoluciji na kojoj se nalaze mnoge životinjske vrste, onako stilizovano uobličeno.

14. sasvim nebitna,marsh

мораш пикасу да скинеш, па да преинстаираш драјвер од монитора.

e a kako

15. зајебавам се, да л си луд хаха

16. lol kakva pikasa, treba ti faststone image viewer imas free na netu, guglaj. skines to instaliras i pokrenes program, tamo ti sve pise kako da otvoris slike

17. Hvala Leri, sad samo da ubacim još neke životinjke umesto ovog help us. :)

18. Pazi, punjač, ima par programa s kojima možeš da probaš da iščupaš podatke s oštećenog cd-a, recimo CDRoller. I pazi, oni ti imaju svoj rok trajanja takođe, ne mogu doveka, čak i ako ti se čini da je naoko s njim sve ok podaci vremenom propadaju, ako oćeš da držiš neke baš bitne stvari kupuješ arhivske cd-ove, oni mogu da izvuku 30-50 ili više godina bez rizika.

Šibnuću ti program na pvt

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.