Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da li studenti koji nemaju državljanstvo Republike Srbije (Crna Gora i Bosna i Hercegovina) a studiraju u Srbiji, studiraju na teretu našeg budžeta, tačnije budžeta našeg napaćenog naroda?
Ne.
Kako to? Poznajem nekoliko njih iz manjeg bh. entiteta koji studiraju na budžetu? Moraću da insistiram da na sledeće predavanje ponesu državljanstvo.
Par ljudi odavde je upadalo i bili 2-3 na listi na prijemnom pa nisu na budžetu, i plaćaju čak više od srbijanaca. AL JA IMAM DRŽAVLJANSTVO!
Ne znam da li je isto kao sa onima koji su baš stranci (tipa Afrika), oni studiraju na budžetu svoje države, tj. ona im plaća školarine koliko ja znam.
A država to toleriše?
Људи, је ли био неко у Парги на летовању прошле године?
Da, studiramo na budžetu jer smo tako u mogućnostima.
koliko sam ja upoznat sa budžetskim studentima u Srbiji to i nije neka prednost... počev od stopiranja samofinansirajućih da ih povezu do fakulteta :)
Čime iz domaće radinosti da namažem detetu oprljotine od sunca? Nije da je izgoreo, samo je malo crven.
Кисело млеко.
kantarionim? jogurtom?
Jogurat. Pa kasnije namažeš alkohola nekog, da to brže zaraste :P
Imam kiselo mleko, kantarion jok.
Danas nas malo prevarilo sunce..
Fala svima.
Дај му да попије једно живо јаје, да фино осунча главу :)
Potvrdjujem za jogurt/kiselo mleko i alkohol.
Alkohol na opekotine? Ma da
mogu studirati i oni koji nemaju državljanstvo, samo se moraju deklarisati kao srbi
Moj drug ima dvojno ko i ja, i napunio osamnaest i doš'o mu poziv u vojsku lolo. Rekli mu do petka da se javi u prekomandu u Užicu da kaže oće li ići ili ne :D
Koje je proseravanje to sa tim pozivima užas. Treba da se cimaš, da te gistro evidentiraju i da se izraziš da l' 'oćeš da služiš...