Има ли неко појма где бих могао да нађем привезак за наруквицу, конкретно делфин да буде, тј 2 комада диду у срце или тако нешто...? Гледао и на лимунду, и на купинду и на купујем продајем. КУРЧИНА. Па реко ако неко од вас има појма ђе бих ја то могао наћи... био бих захвалан
Kakvi to debili postoje na ovoj planeti kada na kutijici kikiriki putera mora da stoji upozorenje SADRŽI KIKIRIKI?
Mogu da se kladim da je neki pametni Amer vidio peanut butter i pomislio VAU, KIKIRIKI PUTER, SAĆU SE JA NADEREM TOGA, NEA VEZE ŠTO SAM ALERGIČAN NA KIKIRIKI I MOGU DUMREM AKO GA POMIRIŠEM, NE PIŠE NA KUTIJI DIMA KIKIRIKIJA pa se naderao, otekao, jedva ga spasli a on potom tužio kompaniju jer ga nisu upozorili.
On topic: Postoje debili koji su tuzili avio kompaniju jer su se zadavili celofanom kojim je bio umotan sendvic jer na njemu nije pisalo da treba da skines foliju pre nego sto pojedes sendvic.
Otud upozorenja.
Jesi video uputstvo na kesici kikirija i kod nas: Otvoriti kesicu. :)
Mogu da se kladim da je neki pametni Amer vidio peanut butter i pomislio VAU, KIKIRIKI PUTER, SAĆU SE JA NADEREM TOGA, NEA VEZE ŠTO SAM ALERGIČAN NA KIKIRIKI I MOGU DUMREM AKO GA POMIRIŠEM, NE PIŠE NA KUTIJI DIMA KIKIRIKIJA pa se naderao, otekao, jedva ga spasli a on potom tužio kompaniju jer ga nisu upozorili.
Ma dobro, to je fora za izvlačenje kinte, kao što se kod nas cigani izmrcvare psećom vilicom pa idu da pokupe odštetu kao izujedao ih pas lutalica.
Sigurno se nekad neko umalo zadavio celofanom ali čisto sumnjam da je bilo slučajno, uostalom, ako si toliki debil garantovano ne umeš ni da čitaš.
Има ли неко појма где бих могао да нађем привезак за наруквицу, конкретно делфин да буде, тј 2 комада диду у срце или тако нешто...? Гледао и на лимунду, и на купинду и на купујем продајем. КУРЧИНА. Па реко ако неко од вас има појма ђе бих ја то могао наћи... био бих захвалан
има у крагујевцу у оној златари преко пута пионира. ал' сребрни само, нема златни јебига, ја хтео да купим да качим на ушеса да ми се слаже уз зуб :(
Па сребрни и оћу, ништа фенси :Д
ebay
http://www.ebay.com/itm/925-Sterling-Silver-Charm-Heart-Double-Dolphin-Dangle-Pendant-Fit-Necklace-SD221-/360515063638 ovako nesto?
Јес ибеј, па да ме све изађе једно 40 долара, ОКЛЕН НОВЦИ СРЕЋО, ОКЛЕН
Едит: Баш тако
Free shipping , oznaci ti ko poklon i nema carine
Да, а на том конкретно је означено да не шаљу у Србију :Д
Jaooo, sto god mi se dopalo danas sam gledala, ne salju ni u Rep.Srpsku.
То ти кажем, зато и не идем на ибеј, да не стајем џабе себи на муку...
Bižuterija možda? :D
Ма каква бижутерија... то ћу баааш ако не нађем сребро
Kakvi to debili postoje na ovoj planeti kada na kutijici kikiriki putera mora da stoji upozorenje SADRŽI KIKIRIKI?
to se isto zapitao i Daglas Adams u Vodiču, jer Amerika je zemlja daleeeekaaa...
Otkad nisam citala vodic, mogla bih opet.
On topic: Postoje debili koji su tuzili avio kompaniju jer su se zadavili celofanom kojim je bio umotan sendvic jer na njemu nije pisalo da treba da skines foliju pre nego sto pojedes sendvic.
Otud upozorenja.
Jesi video uputstvo na kesici kikirija i kod nas: Otvoriti kesicu. :)
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201207/516172/dobro-je-da-ste-napis.jpg
Nije baš tako jednostavno, imaju dva koraka
1. otvoriti kesicu
2. jesti kikiriki
ako ne paziš možeš lako da obrneš redosled
Ahahahah!
Jebem ti život, koja debilska nacija...
Ma dobro, to je fora za izvlačenje kinte, kao što se kod nas cigani izmrcvare psećom vilicom pa idu da pokupe odštetu kao izujedao ih pas lutalica.
Sigurno se nekad neko umalo zadavio celofanom ali čisto sumnjam da je bilo slučajno, uostalom, ako si toliki debil garantovano ne umeš ni da čitaš.