Разноразно питање

1. Нумем ти ја то, чекај да наиђе неко образован.

2. http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE#.D0.95.D1.82.D0.B8.D0.BE.D0.BB.D0.BE.D0.B3.D0.B8.D1.98.D0.B0

Је л' може неко да ми објасни ово из табеле:

Узроци Болести-поремећаји
    Индивидуални фактори Мушки пол • Сексуална оријентација

Сексуална оријентација, ајде, то могу некако да разумем, јер неке изборе друштво баш и не прихвата најбоље, па се то може лоше одразити на особу. Али "мушки пол", шта који курац?

3. Али "мушки пол", шта који курац?

pa izbijas se sto si muzjak nemas picku i sto se ne mozes samozadovoljavati tpanjem krastavaca u istu, i onda se roknes

ili mozda zato sto ne mozes osjetiti istinsku majcinsku ljubav nakon porodjaja...

4. @djomla
    200 +21+201+21+202+21+...+2049+21=
    20(0+1+2+3+...+49) +5021
    21 je prvi isti član, 20 je inkremental do sledećeg istog člana (4*5) jer se prvi uvećava za 4 a drugi za 5.

5. Hvala F5. Sad vidim da nije teško.

6. Nema na čemu.
    prijemni za šta?

7. Дајте ми онај постер кад Патријарх Павле пуши џокс. (Боже опрости)

8. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    KONJU

9. Шта је смешно бона? Треба ми да турирам будале на Пуји.

10. Каће да вам цркне тај пејџ већ једном? Трансферишете са Пујом.

11. Ako ti se ne svidja ta vrsta humora, ne moras da pratis Puju, niko te ne tera. Simple as that.

12. Па и не пратим, само кажем да је ретардирано. И не кажем да је хумор у питању, него понашање ових што воде страницу.

13. Енеми, хоћеш и ти да ме бијеш?

14. Нећу, ја тебе волим и подржавам. <3
    Него оно прозивање клинаца који прозивају Пују, мсм дааааај... Ко неке жене.

15. Волим да им дупе померам, шташ. Видиш клинца није још почео да дрка, а прети како ће ти јебати некога, шта да му радиш...

16. Оће ми неко дати постер јебло вас сунце?

17. šta znači simbol: kao krug koji dodiruje dolje i gore dvije paralelne prave?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.