Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://img411.imageshack.us/img411/1017/iskustvo4709.jpg
ТО БРЕ ЛЕГЕНДО!
Слабо сам на сајту у последње вријеме, и тек сад извалим да нема Курда два мјесеца. Шта је шчо'ека, је л' жив?
Ja to pitah vec par puta i nista. :(
Јел има овде иког из Сарајева?
Isto pitam što i Count i Facafaca. Šta je s Kurdom?
Јел има овде иког из Сарајева?
-Cenotaph
-Dioklecijan
-Srkletnik
С ове теме: http://vukajlija.com/forum/teme/6729-mesta-prebivalista-vukajlijasa
Вјероватно сад има још неко. Није одавно Предражињо ажурирао пост.
Bačje, el bi mogao da mi iskopiraš onaj deo kad ti kaže da se iskreno pokaješ, da sačuvam to blago u kucanom formatu, juče sam te pitala, al' si otiš'o da spavaš dok sam se ja nakanila da se ulogujem jopet.
Фала Фацо
Ево, Сморка:
Nebojsa Vasic
Slobodno mozes da ugasis stranicu zato sto si ogranicen kao piskla,budalo jedna glupa,razmisljas li malo o posledicama ovoga sto radis,ajde sve sve ali Pavla,sta ce biti kad odes na onaj svet budalo jedna mislis da ce ti tamo biti smesno e pa nece dragi moj,budalo jedna gotivo sam te zbog butamena i gvozdjamena ali stvarno si jadan sa cime se sprdas....POKAJ SE!
Пујо Шотка
POKAJO SAM SE
Nebojsa Vasic
Nisi se pokajao iz dubine duse...kad se pokajes iz dubine duse javi mi se,idi u crkvu zapali svecu i reci oprosti mi Boze sto ne znam sta radim inace neces moci da spavas nocu jer kada budes spavao sanjaces svasta!POKAJ SE,POKAJ SE,POKAJ SE!
Hvala!
E, ja imam pravo na 2 defke, ali sam napravio 1 za ono takmičenje, koja nije bas dobro prosla, pa bih napravio novu sa drugačijom tematikom, ali nemam više prava na definicije. El to zbog takmičenja tako, ili šta?
Нема сад, написо си једну и крај.
Kada napišeš definiciju, pa je onda obrišeš, ti ne dobijaš mogućnost ponovnog definisanja. Iskoristio si pravo pisanja definicije, a to što si je obrisao je tvoj "problem".
Dobio sam nargilu.
Ima duvan, ima briket, ima crijeva, saso mange, čuda, jadi...
Kako se koristi ovo čudo, krutenejebo?
Zna Vajtara, ima on spravu
Al neću ja da vučem sprave, već onaj duvan koji sam dobio.
Скочко, неш ваљда да та говна тураш у уста, ниси балија.
Probušiš foliju i metneš na onu tacnu, meteš žar preko, iznad staviš dve merice kreatina i pušiš.
Pre koji mesec sam znao da linkujem, ali sad sam zaboravio... Naravno da iz principa neću nikad u svojim definicijama linkovati, jer mi je to kao šesnaest definicija u jednoj, ali valja znati kako se to radi, pa nekad u komentaru nešto reći...
Mrzi me da tražim po forumima to, pa ako je neko rad, nek objasni.