Разноразно питање

1. Izmedju ove dve zagrade napises sta hoces da linkujes []

2. alt+F za otvorenu zagradu, reč linka, alt+W za uspravnu crtu, link, alt+G za zatvorenu uglatu

3. YeahBatch
    Скочко, неш ваљда да та говна тураш у уста, ниси балија.

U pravu si.

Neću.

Razbiću gomno balijsko.

4. И попишај се по њему.

5. Jbg, ne mogu sad, bacijo sam ga u kontenjer.

6. Слаб млаз имаш.

7. kako podesiti zvučnike da budu mikrofon?

8. Душмани, што сте закључали тему са фотографијама вукајлијаша?

9. zato sto slike kaci gomila tipova,a nidje riba.

10. Treba sutra neku pesmu da izrecitujem na času srpskog? Predložite neku pesmu. Koju god. lolo

11. https://www.youtube.com/watch?v=-r1FCLT5O3o
    Evo, možeš da probaš da reprodukuješ performans kolege Leprija.

12. E mogao bih lololo

13. moderatori, đe je ba zapelo?

14. Da l' je realno da postoje još uvek toliko retardirani ljudi da ostavljaju na slike riba komentare "Od ovoga se dobija sećerna bolest sa :))))))" i koji misle da je to kul?

15. U slučaju da vozite motocikl i da načinite neki saobraćajni prekršaj (recimo prolazak kroz crveno) da li je dozvoljeno po zakonu da policajac automobilom može krenuti u poteru za vama ili je to dopušteno samo policajcima koji upravljaju motociklom?
    Ako ima neko ko se razume u ovaj seks, da mi proširi vidike...

16. Мислим да јесте дозвољено. Што, шта ти се десило? лололо

17. sto ne bi bilo dozvoljeno?

18. Jebemga ja, Hogare, ja ti davno rekao da smije, još na četu kad si pitao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.