A ima dva točka, a možeš i kacigu da imaš. Ko motor. Uglaviš limenku međ točak i viljušku i imaš i zvuk. Plus moš gotiva korpivu da staviš, onu bijelu iz zamrzivaća.
Од чега да се охладе зидови кад је напољу топло? А и нема нешто много сунца... Ако отворим више прозора и повучем тај топли ваздух у кућу оћу се спасити а онда и оженити?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ovo je komentar nekog bajkera (koji ima više od 40 godina), pa me interesuje da li je tačno ovo što lik priča.
ahahahaha kakvo pitanje ja neveruem
ahahahaha kakvo pitanje ja neveruem
Piše se neveruJem.
Ne vjerujem/verujem. :P
Пиша ми се, не верујем.
Hvala, drugari! Ja delim vaše mišljenje, ali me je malo ponukao ovaj lik.
Treba da ga jebu u šupak.
Vozi bicikl, ne zagađuješ okolinu, zdravo je, a i ne moš nikoga da ubiješ ako voziš prebrzo.
A ima dva točka, a možeš i kacigu da imaš. Ko motor. Uglaviš limenku međ točak i viljušku i imaš i zvuk. Plus moš gotiva korpivu da staviš, onu bijelu iz zamrzivaća.
Како је могуће да ми је ладније у кући него напољу? КАКО?
I mene to zanima.
Zato što napolju nije +30 pa su se zidovi ohladili a i zaštićen si od direktne sunčeve toplote pa je zato u prostorijama hladno. :)
vukica objasnila
Од чега да се охладе зидови кад је напољу топло? А и нема нешто много сунца... Ако отворим више прозора и повучем тај топли ваздух у кућу оћу се спасити а онда и оженити?
Зашто је Жајку смањен бан?
Да питам и овде јер ИТ кутак разноразно питање нико не гледа
http://uncrate.com/p/sony-DCR-DVD403-camcorder.jpg
овај зонфић (не конкретно ова него тај неки тип) да служи као веб камера на неку фору?
??
Pogledaj koja je jutarnja temperatura pa onda pogledaj dnevnu temperaturu. To je uobičajeno za proleće. :)
И даље ми није логично, ал нема везе, није то толико битно ко ово друго питање за камеру? Зна ли ко?
Mislim da ti je jeftinije duzmeš veb kameru.
Ма немо' ме зајебаваш, знам да је јефтиније. :Д
Него, да не објашњавам сад зашто ми то тако треба, углавном, може ли?