Разноразно питање

1. Зна Мурињо
    Realno, natnat, na koju foru mogu da vam se pomešaju telesne tečnosti ako ti neka kurva puši kurac?

да ти причам лек што је један овде практиковао након што се усрао од тога да може да се пренесе и тако:
    одеш, и набереш кесу маслачака, донесеш кући и потопиш то с литром ракије, љуте. оставиш једну ноћ да преноћи, и онда тиме мажеш понос.
    јебига, јесте да поцрвени и да боли као ђаво, како он каже, ал' ево дечко већ 3 године живи сад и нема сиду. какав меџик џонсон, курци палци.

2. Što ova baba reklamira sladoled?
    Ima li neki marketing mag da otkrije tajnu, kakva mi se to podsvesna poruka šalje?

3. ne bre.
    "prihvati izazov" i onda ta baba sto mi se smeska i sta sad?

da izadjem na crtu babi?

ili me baba vodi na pool party?

4. Има ли неко идеју ђе могу да скинем ноте(баш ноте, не акорде или штатијазна,) за ово, ал да је бесплатно?
    http://www.youtube.com/watch?v=wbVlGESh9Mc

5. А дај немојте ме зајебавати, нисам толико глуп да нисам гуглао, свугде се плаћа, хтео сам да питам јел има неки сајт са којег се ноте скидају бесплатно.

6. Djordi, lazes. Znaci, kako si gugletovao, ako je prvi link ovo, a ti kazes da nema:
    http://hard-2-find-sheet-music.blogspot.com/2012/10/tangled-disney.html
    nemoj da briste ili da me banjavate, ovo je na blogu, ovaj link je legalan.

7. Ako neko dete u mom komšiluku na primer dobije boginje, a ja ih na primer nikada nisam imala, koji su na primer prvi simptomi???

Prvo ide povisena temperatura, pa onda slabost i ostalo. Ja sam prelezao u 33 jedva sam ziv osto. Ako si nedaj Boze zakacila, kupi tablete Aciklovir i pij tri dnevno, ublazice ti simptome upola.

8. Što ova baba reklamira sladoled?
    Ima li neki marketing mag da otkrije tajnu, kakva mi se to podsvesna poruka šalje?

Ona je zena Bekima Fehmiu-a. Posto su videli da sam ih provalio, nastavljaju sa metodama DUPLE sublimacije, a sledeci korak je Uliks Fehmiu kao Radoslav u rimejku "Selo Gori a Baba se ceslja".

9. Po kom kriterijumu se stavljaju ljudi u ovaj cet kvadratic sa ljudima za cet dole levo?
    IMGhttp://i41.tinypic.com/behpbp.jpg/IMG

10. Показује ти са ким се највише дописујеш.

11. Па и није баш тако... Мени стоје понекад и људи са којима се нисам дописивао ео годину ипо

12. Пери, како си инсталирао тему, и јел тема вирус неки ?
    И ради ли на свим комповима или само на твом ?

13. Nasao sam je ovde, ima ih gomila...avast mi nista nije signalizirao, sto se tice virusa, moj brat ima neku drugu temu na svom kompu, i radi mu..

14. Ма не то, него инсталирам тему на свом компу и супер, а упалим на туђем компу има ли теме ?

15. aaaa jbga nisam razumeo pitanje..proverio sam kod brata, ne prenosi se tema kod njega, mada je mozda zato sto je njemu instalirana vec neka druga...

Показује ти са ким се највише дописујеш.

Nema sanse, sa pola ovih sam procetovao 3-4 recenice...

16. Mogu li se podocnjaci mac spavanjem ili se mora koristit neki analni preparat za njegu koze?

17. Kako funkcionisu one phishing prevare preko mejla? Stigao mi je neki mejl, naravno, provaljuje se na prvu da je prevara, ali mi gore u upozorenju pise da su neki to prijavili kao phishing. Pa me zanima za u buduce kako da delam. Da li sam u opasnosti ako samo npr. otvorim taj mejl?
    Mozda je moglo i u temu IT raznorazno pitanje, ali pretpostavljam da ce ovde vise ljudi da vide.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.