Разноразно питање

1. Претпоставио сам.

2. De ćeš so na ranu...

3. Uđe mi poster u odabrane, nit je bio plagijat nit je imao vagine i kurca i onda vidim obrisan? Razlog?

4. ma ne kukam nego me interesuje
    neću moći zaspati ako ne saznam

5. 3 bromazepama na prazan stomak, opet nećeš moći da spavaš, al boleće te kurac za to.

6. Koji može da bude kvar na veš mašini kada neće da izbaci vodu i šta god da vrtim i drndam programator - ništa!?! Samo vrti u prazno i mogla je tako do sutra...Jel otišla pumpa ili programator? Sad sam je otvorila, morala sam, pokupila vodu i odoh da ispiram na ruke. Zvaću sutra majstora, ali da ne budem baš skroz u neznanju. Pomoć?

7. probaj da očistš filter, možda je začepljen pa ne može da izbaci vodu

8. Nema ništa u filteru, gledala sam sad...i zamisli sad sam je uključila na centrifugu sa ono malo vode što je ostalo u bubnju i eno je radi...nisam pametna da li da vratim veš, pa da probam ponovo...A nije ni stara mašina, možda par godina...

9. Pogledaj da ti nije zapušeno crevo za odvod koje se kači na bubanj. Upala ti neka čarapa ili tako nešto. Ćega... Brus (ako imaš male sise)... hehe
    Oće to da se desi pa neće da ispusti vodu

10. Ti misliš da ja znam koje je crevo za odvod...a i ne fali mi ništa od sitnog veša

11. E, jebi ga...centrifuga uopšte nije radila, samo je vrtela brzo onu preostalu vodu. Eno otvorila sam i sve je zapenušano. Znači, riknula pumpa. A?

12. Ne, pumpa ubacuje vodu u mašinu, ako ti ne radi centrifuga onda je programator - pumpa kad rikne onda mašina uopšte ne uzima vodu nego samo stoji ili stane pre drugog pranja. Programator je navodi da krene sa "drndanjem" :)

13. E, hvala, bar mogu da pretpostavim šta je...idem da je polupam!!!!!!!!!!!
    Ako šutiranje ne pomogne, onda zovem majstora!!!!

14. nemoj da polupaš, proveri prvo iza mašine - ono crevo koje ide u rupu u zidu može biti začepljeno, a može biti začepljena i ta rupa u zidu, nije uvek najcrnje u pitanju...

15. Jbt, pokušaću...valjda ću uspeti posle da ga vratim...

16. Nego!
    Neće takođe krenuti u centrifugu jer ima još vode unutra pa sam programator ne dozvoljava to jer bi velika količina vode u bubnju pod dejstvom centrifugalne sile napravila lep kuršlus u veš mašini bez obzira na rupice na bubnju.
    To crevo koje sam spominjao hoće da se začepi ako se nahvata nečega na njega pa voda slabo otiče i onda programator ne dobija signal da može da uključi centrifugu. Imaš rebrasto debelo crevo koje vodi od bubnja do filtera a u njemu na samom početku (do bubnja) imaš veliku kuglu koja funkcioniše kao nepovratni ventil. Proveri jel ti tu nešto povuklo pa zaglavilo tu kuglu i ne dozvoljava vodi da otiče. Znam šta pričam, redovno to rasklapam na veš mašini baš iz tog razloga jer stalno nešto pod dejstvom centrifugalne sile se probije kroz rupice bubnja. Neku sam sliku od veš mašine pronašao na guglu pa sam ti lepo obeležio šta da proveriš. Treba ti samo jedan šrafciger za ovaj potez http://www.dodaj.rs/f/J/2k/2BOwQzt7/candy0020cw.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.