Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Elektro ako samo otvoriš mejl neće ti biti ništa, ali NIKAKO ne klikći na link iz istog. Obriši ga i to je to. Ubace ti link neke stranice koja je puna malvera (malware) i pokušavaju da ti uzmu podatke (kartica, šifre, štatijaznam).
Kako da delaš? Briši taj mejl koji su ti poslali i sve sumnjive inače.
Ok, Koštunica sam, tek ovih dana videh par defki sa žešćim negativnim skorom koje odavno stoje na sajtu. Je li to, ono, regularna stvar?
jedina regularna
Ako moze Bruce, ili neko ko se razume, da mi objasni Bruce-ovo stvaralastvo. Ne mora konkretno njegovo, ali taj zonfic generalno. Moze i neka literatura, posto kapiram da je malo preobimno za piskaranje u postu.
Znam da je pitanje u maniru
https://www.youtube.com/watch?v=WcdlKB7VuYM
ali me interesuje, a nemam pojma kako drukce da saznam.
kako da sklonim ono cudo oko poslatih privatnih poruka?stoji,a ne znam kako se uklanja.valjda sam i dobro poslao poruku.odem na profil,ispljunem poruku i to je to.valjda...ne znam i da li moze da se odgovori odmah vezano.
Ко живи у ананасу на дну мора?
Спужва Боб Скоцкани.
И Каламарко јебени хахахахахха
Da li za Totalov internet treba priključak za fiksni telefon? `ITNO mi treba odgovor.
Ne znam.
sta znaci kase slikaju pa ture dvaprsta ili tri ko ima preda se?
Treba. Bez toga ne može.
Kao i za "total kuću" gde imaš više risivera 2 i više komada obavezan telefon u SVAKOM risiveru, da ga nekom ne prodaš... Jebem ti logiku...
Broj spolovila koji mogu da prime u istom trenutku.
http://media.tumblr.com/tumblr_mavzhlFH9l1qitese.gif
I zbog ovog meni na selu nisu mogli dodati još jedan risiver jer mi je centrala nahajcana na alarm i nadzor kuće. I kao ne smiju to da diraju, jedino ako isključe alarm onda može 2 risivera.
Ne kontam jebemu kakve veze ima satelitska antena sa telefonom al nisam se htio prepirati , nisam bio u elementu.
Vidiš sad bih mogao da ih nazovem.
Satelitska nikakve Skočko, kad je moja keva zvala da joj ubace risiver u kuću a drugi risiver babi u drugu kuću a treći risiver burazeru u sobu od jedne obične parice u zidu su razvukli po seljački što bi ja reko kablove odatle do svakog risivera.
Kad sam ih pitao što to rade rekli su da svakog meseca gledaju preko tih telefonskih kablova da li su na tom korisničkom mestu tri risivera ili ima neki manje tj. da li si slučajno nekome prodo risiver, što ako se desi automatski gase sva tri risivera ne jebu živu silu pa se ti posle sa njima raspravljaj.
A poserem im se na risiver, jbt, oću da gledam televiziju a ne da prodajem risiver.
Glupo mi je to, jbt, kuća vrijedi 300000€ i sad ću ja da prodajem risiver, boli me kita (patišpanj al u sklopu je priče).
Koje mi uvo zvoni?
Ja ti objasni šta i kako, ti sad nji zovi pa im jeb mater.
ОДАКЛЕ СКОЧИМИШУ?! ОДАКЛЕ?!