U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Svejedno će mu se pojavljivati. Kada klikne na polje za mejl će mu izbaciti oba sa već zapamćenim šiframa.
Najjednostavnije ti je da reinstaliraš browser, em ga apgrejduješ, em ti pobriše kukis i silne fajlove koji se generišu tokom pretrage. Eventualno odvojiš folder sa bukmarksima, dva minuta posla.
Ајде да пробам то, девојка ми користи комп..па не иде да јој шифра буде на изболте..нек се помучи мало :)
Iz kog filma beše ono
Nisam se dobro odrazio?
Е, ал' ту има онда јебена ствар. Ако опет будемо зајебавали "златиборац" производе, онда ће ти више времена требати док се улогујеш на фејс да пријавиш то газди, знаш већ, док укуцаш шифру, па ово, па оно...
Hehe, ja samo da kažem da zlatiborac ima najskuplje proizvode koje niš ne valjaju. :)
Da li neko zna koji način mogu da nađem sliku na internetu koju sam skinuo pre, recimo, mesec dana...? Znači, ja tu sliku imam u memoriji, ne sećam se njenog naziva, ali ako je moguće da se na osnovu podataka skinute(da se ne frljam sa ono download-ovane) nađe ista ne netu?
Uh, šta napričah, valjda će neko razumeti...
Kontam da je mala šansa de se po opisu 'petite asian teen sucks big black dong and takes it in the ass' pronađe baš ta slika koju si ti imao.
Je l' zajebavaš malo? Kako ne možeš da nađeš sliku?
a ne... nije ta slika...
U zavisnosti od tipa slike, ukucaš u pretraživaču ključne reči. Problem solved.
Куцај на гуглу "слика коју сам скинуо пре месец дана".
Pa otvori karticu DOWNLOADS i listaj do dole, imaš po datumima šta si skidao...
Evo, našao sam ovo... http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aG9K7oG_460s.jpg
E sad, kako mogu da nađem sve što je išlo uz sliku na Gag-u, da dokažem liku da nisam plagirao, već da kod njih piše nešto levo?
Rajderu, našla sam nešto slično ali ni traga od takve slike, mislim takvog komentara
http://9gag.com/gag/aLRYe2z
idi na
http://images.google.com/imghp?hl=en
i imaš onu sličicu fotoaparata, klikneš na nju i onda tu treba da pejstuješ URL slike
pejstuj i idi na "srč", jelte, šta već, i izbaciće ti stranice gdje je ta slika korištena
Радиоактивни, се зајебаваш? Пост ти не личи на трол..а бесмислено је да буде истина.
Našao sam.... Hvala vam svima na pomoći... :))
Ne zajebavam se, obrisao sam post zato što su me cimali da je neko dozvolio tu kupovinu i premetačinu mladog Vejv Rajdera, pa da ne pređe u pljuvanje.
Ustvari zabole me, Vejv Rajder je kupovao mesta od ostalih učesnika takmičenja.
Neću više glasati, neću više učestvovati, ne zanima me više ništa vezano za takmičenja definicjama.
Boktejebo ovo su ozbiljne optužbe, sreća pa me zabole tuki.
Хвала Радијацијо.
Веј Рајдер, имаш пвт 3:)