Разноразно питање

1. Ustvari zabole me, Vejv Rajder je kupovao mesta od ostalih učesnika takmičenja.

HAHAHAHAHAHA
    Koliko moraš imati ozbiljan problem da samo pomisliš da odradiš ovako nešto?

2. Vejv Rajder je kupovao mesta od ostalih učesnika takmičenja

:facepalm:
    Ako se to pominjalo, to se pominjalo iz zezanja.

3. Ako se ispostavi da nisam u pravu, tražim ban po odluci dežurnog moderatora za klevetu.

Toliko.

EDIT:
    Hvala lepo, ne treba ban.
    http://www.dodaj.rs/f/2h/NI/LHHLl6d/capture.jpg

Zadržite vaše takmičenje, ovakvo mi ne treba.

4. Мораћу овог Рајдера да врбујем за моју странку пред изборе, дам му шлепер брашна и пошаљем га по махалама, човек зна знање.

5. Podjebava ovaj Radijacija, podjebava... Ako, ako... Nek ti je alal!
    Samo jednu stvar da ti kažem, nemoj posle da plačeš (i da se tužakaš) kad ti neko spusti... Podnesi to muški... a, da zaboravio sam, ne možeš MUŠKI....

6. sta se prodaje?ili kupuje...

7. Da sam se ja tužakao, odavno bi ti bio u banu. Ali nisam, podneo sam ko čovek, i koliko vidim ti još udaraš na moje lične probleme.

8. i koliko vidim ti još udaraš na moje lične probleme.

I ja ne znam što je ovo tvoj problem...

podneo sam ko čovek

Ae se ne lažemo - NISI... Jer da jesi, ne bi gled'o da mi praviš probleme na svakom koraku, da me pljuješ, i da radiš ovo što sad radiš...

9. TheWaveRider
    Podjebava ovaj Radijacija, podjebava... Ako, ako... Nek ti je alal!
    Samo jednu stvar da ti kažem, nemoj posle da plačeš (i da se tužakaš) kad ti neko spusti... Podnesi to muški... a, da zaboravio sam, ne možeš MUŠKI....

Kako je ovo pičkasta fora... Vejv Rajdere, totalno si nekul klinac!

10. Дајте неки добар линк за лајвстрим Ђоковића и Мареја.

11. veruj mi,ne treba ti link...

12. Slušaj Rajderu, Kaizen lično da dođe na takmičenje i da plaća drugima, rekao bih ovde.

Samo se slučajno pogodilo da si to ti. POSRALI ste se onako mučki na sve što je do sad Ciklon radio i trudio se, a ljude koji su glasali napravili magarcima.

Ako ti je toliko stalo na budženje virtuelnog penisa, igraj WoW pa plaćaj nekome da ti leveluje karaktera.

13. hoce li mi neko objasnit sta znace oni offshore racuni na kajmanskim otocima, gdje se slijezu sve ukradene pare i tako te gluposti?, hiljadu puta sam cuo za to a ne kontam kako to funkcionise

14. Рајдеру, јеси ти можда онај што је платио аниматору у рођендаоници Печурко да му намести диплому у музичким гузицама?