U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
;)
http://gifs.gifbin.com/250988398.gif
Sto Rajder nije vezan za stub srama? Pa da ga gadjamo trulim povrcem i govnima.
+1
Ovo već postaje spamovanje teme. Bolje se nastaviti u "Ko poslednji pobednik", tamo će se saznati ko će imati poslednju reč :)
Vučice, za kol'ko prodaš nalog?
U pravu je vučica može posebna tema da se otvori ovakav blam teško da će se ponovo naći na sajtu a to zaslužuje svoju temu.Jedino ako rajder dosegne nove visine blamiranja mada ja ne mogu da zamislim veći blam od ovoga
Neka digne dva prsta ko bi voleo da upozna Rajdera.
Za 200.000 dinara. Jebiga, treba mi da isplatim kredit i za obnavljanje kuće. :)
колко је то, 2 иљаде? јефтина си вучице!
Шта подразумеваш под обнављањем куће? Ако је нешто физички, одрадићемо то без проблема. А што се тиче кредита, могу да видим неку махинацију са променом матичног броја под условом да немаш жиранте. Само дај адресу.
Kontam da bi neki dali i 400.000, kad bi postojala klauzula da vise ne dolazis na sajt.
Malterisanje, krečenje, oblaganje sredstvima protiv buđi i kiše, bojler treba da se zameni za novi...
Džeri ne postoje ti novci zbog kojih bih otišla sa sajta.
Nije ti lako. Čekaj, a šta protiv kiše? Nemate krov?
Хахаха, можда нема на спрату, а у приземљу има.
Imamo običan krov ali imamo nenatkrivenu terasu (krov-terasa) a kada padne kiša sve nam curi u kuhinju i kupatilo pa otpada malter. :(
Džeri ne postoje ti novci zbog kojih bih otišla sa sajta.
Postoje,nego ti nisu ponudjene.
Odlazim sa sajta za 500evra. Ako ima zainteresovanih. Znam da ima onih koji govore da transferisem,da sam retard i tako to, pa evo im prlike da me se otarase.
Gazimudo, odlaziš sa sajta za tako male pare?! Ne verujem. :)
Ja dajem 100 da ostaneš.