Разноразно питање

1. hahaa, za crvenu jebote, ja bih dao prolaz dalje za paklu plavog L&M.
    samo ozbiljni ponuđači da se jave

2. Колко треба да платим да ме умодује Кајзен да чистим сајт од мамлаза?

3. Росу свака част што је продао ништа за 1000 динара. Оћу и ја, јеботе.

4. Prodajem nalog Skočimiš.

Cijena u PVT.

5. @janpi
    Pa gde to covece? Valjda je standard da za 500RSD dobijes dovoljno za 2 stotke.
    Barem je tako u Kraljevu. Mada ja stalno idem kod istog lika i uvek ispostuje, ponekad ostane i za jos jednu manju buxnu. A kad uzimam nesto od drugog nekog, opet isto - 2 dzointa napravis. Ako da za manje, ne uzimam sledeci put.
    Jedino ako pricas o skanku. Ili tebe opasno krate. Ololo.

6. blizu smo, nekih 30km. gledaj veci grad veca konkurencija, pa ti i daju vise, kada odem u bg zacudim se kolko daju za crvenu i jos ti na gajbu donesu. a ovde svako svakog zna tako da se i male transakcije tesko obavljaju.

u glavnom bez crvene nece niko da se pegla da se nalazi sa tobom. aj necemo o tome ovde, ima male dece :)

7. U KURAC KAD NE PRATIM SAJTA REDOVNO!
    Nema veze, sad je sansa za popravni - pisem SUVI KVALITET DEFINICIJE, PROLAZ ZAGARANTOVAN! Prolazim Rezervoar Doga 1 na 1, dobijam Straju laganeze u igri recima, you name it - I got it!
    Cena po dogovoru, nije fiksna! Pogledajte mi profil, vidite samo koliko definicija dana, koliko odabranih (sve na posteno!), vidite prosek - SUVI KVALITET!

PLACANJE DEFINICIJE MENI JE INVESTICIJA U REGULARNU SLEDECU SEZONU PRVOG GLASA SRBIJE!

POMOZITE SRBIJI DA BUDE POSTENA!!!

KUPUJMO DOMACE!!!

8. http://www.dodaj.rs/f/1H/ZY/3Mp7OFCV/333.jpg

Neka se jave svi oni kojima sam slao PVT o Vejv Rajderu, ako postoji samo jedan pvt u kom ja blatim Vejv Rajdera na sopstveni zahtev ću tražiti trajni ban.

I da ozbiljan sam.

EDIT:Evo i mog PVT foldera, da ne budem pička.

http://www.dodaj.rs/f/1b/dL/4o4TYOLx/moj-pvt.jpg

9. Ау брате Раде, мени нико ПВТ није посло има недеља дана већ!

10. Uglavnom ljudi pitaju stvari vezane za laptopove i kompove.

11. Interesantno. On tebe napada što si objavio da ti je nudio da kupi tvoje mesto na takmičenju?! Braćala, ja bih se uvukao u kućicu i pssssst.
    Ako nije do sad, sad treba da ćuti. Dok ne dođe do stadijuma ko za Dzankijevu dojavu. Da s vremena na vreme ljudi spomenu, a da se on pokrije, jebiga pogreši čoek!
    Nego, šta si lizao Ciklonu?!

12. Nego, šta si lizao Ciklonu?!

Ne znam šta sam lizo, mislim da se podrazumeva šta sam lizo.

13. Uglavnom ljudi pitaju stvari vezane za laptopove i kompove.

Prva ruka ili? Utapaš li i telefone? Imam neku kamaru ne znam šta ću s njom, sve krbulje, da dođeš da nosiš, ja zadovoljan.

14. Ne radim sa komponentama. Samo popravljam.

15. Ne vidim kako Dzankijeva masovna ispala lakomih kladionicara moze da se dovede u isti rang sa KUPOVINOM DIPLOME? Dobro ne bas diplome, ali princip je isti, platis nekome da te pusti - kao Murray Djokovicu, mada tu nisu bas pare u igri bile, ali princip je isti - NEMORALNO JE I DEKADENTNO.

16. Rajder iznova i iznova nalazi načine da još više transferiše.Ja mu se divim

17. како не волим ове геј пољупчиће и намигујуће смајлије, ако се свађаш и напушаваш свађај се и напушавај, немој да стављаш то, јебем му матер, одвратно је

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.