Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
za 1000 dinara
hahaa, za crvenu jebote, ja bih dao prolaz dalje za paklu plavog L&M.
samo ozbiljni ponuđači da se jave
Колко треба да платим да ме умодује Кајзен да чистим сајт од мамлаза?
Росу свака част што је продао ништа за 1000 динара. Оћу и ја, јеботе.
Prodajem nalog Skočimiš.
Cijena u PVT.
@janpi
Pa gde to covece? Valjda je standard da za 500RSD dobijes dovoljno za 2 stotke.
Barem je tako u Kraljevu. Mada ja stalno idem kod istog lika i uvek ispostuje, ponekad ostane i za jos jednu manju buxnu. A kad uzimam nesto od drugog nekog, opet isto - 2 dzointa napravis. Ako da za manje, ne uzimam sledeci put.
Jedino ako pricas o skanku. Ili tebe opasno krate. Ololo.
blizu smo, nekih 30km. gledaj veci grad veca konkurencija, pa ti i daju vise, kada odem u bg zacudim se kolko daju za crvenu i jos ti na gajbu donesu. a ovde svako svakog zna tako da se i male transakcije tesko obavljaju.
u glavnom bez crvene nece niko da se pegla da se nalazi sa tobom. aj necemo o tome ovde, ima male dece :)
U KURAC KAD NE PRATIM SAJTA REDOVNO!
Nema veze, sad je sansa za popravni - pisem SUVI KVALITET DEFINICIJE, PROLAZ ZAGARANTOVAN! Prolazim Rezervoar Doga 1 na 1, dobijam Straju laganeze u igri recima, you name it - I got it!
Cena po dogovoru, nije fiksna! Pogledajte mi profil, vidite samo koliko definicija dana, koliko odabranih (sve na posteno!), vidite prosek - SUVI KVALITET!
PLACANJE DEFINICIJE MENI JE INVESTICIJA U REGULARNU SLEDECU SEZONU PRVOG GLASA SRBIJE!
POMOZITE SRBIJI DA BUDE POSTENA!!!
KUPUJMO DOMACE!!!
http://www.dodaj.rs/f/1H/ZY/3Mp7OFCV/333.jpg
Neka se jave svi oni kojima sam slao PVT o Vejv Rajderu, ako postoji samo jedan pvt u kom ja blatim Vejv Rajdera na sopstveni zahtev ću tražiti trajni ban.
I da ozbiljan sam.
EDIT:Evo i mog PVT foldera, da ne budem pička.
http://www.dodaj.rs/f/1b/dL/4o4TYOLx/moj-pvt.jpg
Ау брате Раде, мени нико ПВТ није посло има недеља дана већ!
Uglavnom ljudi pitaju stvari vezane za laptopove i kompove.
Interesantno. On tebe napada što si objavio da ti je nudio da kupi tvoje mesto na takmičenju?! Braćala, ja bih se uvukao u kućicu i pssssst.
Ako nije do sad, sad treba da ćuti. Dok ne dođe do stadijuma ko za Dzankijevu dojavu. Da s vremena na vreme ljudi spomenu, a da se on pokrije, jebiga pogreši čoek!
Nego, šta si lizao Ciklonu?!
Ne znam šta sam lizo, mislim da se podrazumeva šta sam lizo.
Коверте.
Prva ruka ili? Utapaš li i telefone? Imam neku kamaru ne znam šta ću s njom, sve krbulje, da dođeš da nosiš, ja zadovoljan.
Ne radim sa komponentama. Samo popravljam.
Ne vidim kako Dzankijeva masovna ispala lakomih kladionicara moze da se dovede u isti rang sa KUPOVINOM DIPLOME? Dobro ne bas diplome, ali princip je isti, platis nekome da te pusti - kao Murray Djokovicu, mada tu nisu bas pare u igri bile, ali princip je isti - NEMORALNO JE I DEKADENTNO.
Rajder iznova i iznova nalazi načine da još više transferiše.Ja mu se divim
како не волим ове геј пољупчиће и намигујуће смајлије, ако се свађаш и напушаваш свађај се и напушавај, немој да стављаш то, јебем му матер, одвратно је
;*