Разноразно питање

1. tako sam i konto, reko sam da potvrdim... Fala

2. Abre modulatori, kaj mi se dešava sa forumom? Gdje su teme u koje se tek u pisah? Zašto se ne pojavljuju međ temam u kojima sam učestvovala? Ja kontala proće, al prc!

3. Ne znam, nisam uočio problem. Probaj da očistiš keš i kolačiće, pa probaj opet.

4. To Ago, svaka ti dala!

5. Ovaj.. to obično poručuju muški. Jedino ako... hm...

6. To je jedan od servera na kojima je vuka nam.

7. Ja izrod! Khm, khm, khm...

Nego, šta je sad ovo, koj kurac http://u.vukajlija.com/ Mislim na ovo u ispred vukajlije.

8. Nego, šta je sad ovo, koj kurac http://u.vukajlija.com/ Mislim na ovo u ispred vukajlije.

Meni toga nema kad sam na naslovnoj... doduše funkcioniše i tvoj link...

9. a ovo u, to vam je ustaska vukajlija

Sele probaj i sa x umjesto u :)

10. Jbt brži sam od neutrina...

11. Jbt brži sam od neutrina...

Vidoviti Grof Nulski, odgovara prije postavljenog pitanja :)

12. A žena mi lepo kaže da ne govorim ako nisam pitan. lololo

13. Šta je u stvari bućkuriš, to me sad zanima? Je l' to tip gulaša, ili nešto drugo?

14. jebiga, skup svega i svačega, obično se u kulinarstvu koristi :D

edit: nisu splačine, jebote!

15. Onomatopeja "buć" mi aludira da je to neko jelo za kapiku, jebeš ga...

16. Kapiram da je završena rasprava, i neću je opet otvarati, ali bila sam banovana i nisam mogla ranije da postavim ovo pitanje. Dakle, samo bih da dobijem odgovor na njega i to je to. Upućeno Vejv Rajderu: Zar ne smatraš da je kupovina prolaza obesmišljavanje same poente takmičenja?

17. Mala Vidra
    jebiga, skup svega i svačega, obično se u kulinarstvu koristi :D

Aha, dakle, Vukajlijski bućkuriš ima i bukvalnu i metaforičku dimenziju: skup svakakvih autora, njihovih mentalnih karakteristika, vrlina i mana, i sl.

18. Бућкуриш= јело одвратног укуса за које ниси сигуран од чега је справљено.
    = мјешавина разноразних пића које имају одвратан укус

Бућкуриш у стомаку= мјешавина свега и свачега сто си стрпао у себе па се као посљедица свега тога јавља бурлање у стомаку пропраћено експлозивном дијарејом.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.