Видра жртва хахахахахахахахахахахахахаха, тачно замишљам неког како покушава да силује видру, видра га баца на под и гази му по јајима док не пропиша крв, остаје ускраћен за ерекцију до краја живота а видра спашава многе потенцијалне жртве ахахахахаххахаахаххахахаа
Hahaha, evo moje verzije bućkuriša s Vidrom:
- Slušaj, mala, ja sam YeahBatch! Ms mojne si tako frigidna, a u stvari si Agilna.
- Dečko odjebi, kad ti završim s mudima bićeš Gazimudo i zaboleće tvoje pretke sve do Kurajbera Perovića s početka XVIII veka. A deca će biti biti retardirana i neće moći Duče!
E jel može neko da mi nabaci link od teme preldžijstvom i slikama dobrih treba protiv filosofije na sajtu ili tako nekako da se upisem i podijelim radost
to odvratnog ukusa izbaci, bućkuriš itekako može da valja :D
Naročito ako te u njemu nazovu gospodinom. :D
ja sam žrtva pedofila, aman..
Не знам, ја дадох значење, ви тумачите како вам воља. Ошо сам да ћерам лопту по ливади. :*
Vidro, u kom si delu trilogije?
ne sjećam se, svi su mi toliko dobri da imam osjećaj da sam u svim :D
edit: ćao staniša :*
Видра жртва хахахахахахахахахахахахахаха, тачно замишљам неког како покушава да силује видру, видра га баца на под и гази му по јајима док не пропиша крв, остаје ускраћен за ерекцију до краја живота а видра спашава многе потенцијалне жртве ахахахахаххахаахаххахахаа
e, matere mi, i ja to tako zamišljam, k'o da sam ti pričala :D
Hahaha, evo moje verzije bućkuriša s Vidrom:
- Slušaj, mala, ja sam YeahBatch! Ms mojne si tako frigidna, a u stvari si Agilna.
- Dečko odjebi, kad ti završim s mudima bićeš Gazimudo i zaboleće tvoje pretke sve do Kurajbera Perovića s početka XVIII veka. A deca će biti biti retardirana i neće moći Duče!
PLAČ
Ne'am reči...
http://farm3.staticflickr.com/2277/2057880023_d552b6dad2_z.jpg
jbg, gugi me ne poznaje, šta će, mor'o je stavit' bilo šta, ne osuđujem, ne zna čo'ek..
:D
Za dvadesetak godina, kad Ameri budu radili remake, ti ćeš silovati.
E jel može neko da mi nabaci link od teme preldžijstvom i slikama dobrih treba protiv filosofije na sajtu ili tako nekako da se upisem i podijelim radost
http://vukajlija.com/forum/teme/47173-slikama-dobrih-zemskih-i-preldzijskom-muzikom-protiv-filosofija-na-forumu
Za dvadesetak godina, kad Ameri budu radili remake, ti ćeš silovati.
haha
Ovaj film sam gledao, i mogu reći da je morbidan... dođe mi da čitav život ostanem na desanki...
Kad mi budeš dao adresu kapiram da neko vreme nećeš moći da gledaš filmove. Previše si bezobrazan i nevaspitan.
Трансферишеш, иконостасе, скоро као Рајдер.