Разноразно питање

1. to odvratnog ukusa izbaci, bućkuriš itekako može da valja :D

2. bućkuriš itekako može da valja :D

Naročito ako te u njemu nazovu gospodinom. :D

3. ja sam žrtva pedofila, aman..

4. Не знам, ја дадох значење, ви тумачите како вам воља. Ошо сам да ћерам лопту по ливади. :*

5. Vidro, u kom si delu trilogije?

6. ne sjećam se, svi su mi toliko dobri da imam osjećaj da sam u svim :D

edit: ćao staniša :*

7. Видра жртва хахахахахахахахахахахахахаха, тачно замишљам неког како покушава да силује видру, видра га баца на под и гази му по јајима док не пропиша крв, остаје ускраћен за ерекцију до краја живота а видра спашава многе потенцијалне жртве ахахахахаххахаахаххахахаа

8. e, matere mi, i ja to tako zamišljam, k'o da sam ti pričala :D

9. Hahaha, evo moje verzije bućkuriša s Vidrom:
    - Slušaj, mala, ja sam YeahBatch! Ms mojne si tako frigidna, a u stvari si Agilna.
    - Dečko odjebi, kad ti završim s mudima bićeš Gazimudo i zaboleće tvoje pretke sve do Kurajbera Perovića s početka XVIII veka. A deca će biti biti retardirana i neće moći Duče!

10. ja sam žrtva pedofila, aman..

Ne'am reči...

11. jbg, gugi me ne poznaje, šta će, mor'o je stavit' bilo šta, ne osuđujem, ne zna čo'ek..
    :D

12. Za dvadesetak godina, kad Ameri budu radili remake, ti ćeš silovati.

13. E jel može neko da mi nabaci link od teme preldžijstvom i slikama dobrih treba protiv filosofije na sajtu ili tako nekako da se upisem i podijelim radost

14. proviron
    Za dvadesetak godina, kad Ameri budu radili remake, ti ćeš silovati.

haha

15. haha

Ovaj film sam gledao, i mogu reći da je morbidan... dođe mi da čitav život ostanem na desanki...

16. Kad mi budeš dao adresu kapiram da neko vreme nećeš moći da gledaš filmove. Previše si bezobrazan i nevaspitan.

17. Трансферишеш, иконостасе, скоро као Рајдер.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.