Разноразно питање

1. Изменио сам пост, пошто си добио информацију.

2. Alo, ljudstvo, jel može neko da me podseti kako se linkuje u definicijama? Ja postavio to pitanje u sekciji KONTAKT, niko me ne jebe da odgovori... koristim tastaturu s srpskim znakovima, č,š,ć... Hvala unapred.

3. ово на крају ]
    ово на почетку [
    ово између речи и линка |

4. Stevane, znam ja to, ali nikako ne mogu da dobijem tu uspravnu crtu... beše da se stisne valjda alt i neko od slova, sve sam probao, ne mogu da ubodem...

5. Држи алт и стискај редом бројеве 124, али на нумеричкој тастатури

6. ako si na latinici stisneš desno alt + W

7. E, hvala, našao, napokon, kucao ko Stivi Vonder po svemu što mi palo pod ruku...

8. Jel ovo Kajzen opet drkao slova po sajtu?

9. ništa nisam primetio Skočimiše, mora da je do tebe

10. Прављен је од игласте ћеремиде.

11. Zato što je slučajno pojeo zlatne poluge, vredne milion i po (moj te pipo) dolara.

Edit: Evo zašto.
    http://www.ealuxe.com/worlds-most-expensive-dog-tibetan-mastiff/

Da sam multimilijarder i ja bih ga kupio.

12. Na svim ostalim sajtovima su mi normalni fontovi samo mi je vukajlija usrana, sitna, mutna, pučke materne....

13. Самсара ко самсара...

14. marko, manijače, jes to kuc'o na gugl "pujdo u boji"
    :D

15. Искочила ми слика на фејсу и пише мислион и по долара, нисам ја ти да по цео дан мислим о керовима.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.