Разноразно питање

1. Рајдер обећо да ће му дати адресу, нека да па да видимо шта ће бит.

2. И каква је ово жандармерија, пуцали пола сата на тупаве албанце који су крали дрва и никог нису убили.

3. dobro je da nismo ubili nekog sipca.jebali bi nas.nismo ni za kurac.

4. Slažem se sa idejom tvoje izjave, mada je ona sama kontradiktorna.

5. Ја мислим да је ово исцениранао..и то са наше стране. Мислим да напокон радимо како треба..наши знали да голубови краду дрва већ дуже време..пресрели их тамо, израњавали и још испало да смо ми жртве.

Али боље да су устрелили барем једног.

6. Slažem se sa idejom tvoje izjave, mada je ona sama kontradiktorna.

malo kontradiktorna...
    da smo za kurac,pa i da se i jebemo, ovako...

Али боље да су устрелили барем једног.

barem sve,al bolje da nismo nijednog.nemamo mi kapacitet da se soramo sa bilo kim,a posebno ne protiv sipaca.

7. Da li je realno da pricate o kradji drva kao stvarnom razlogu rokacine?
    Ja sam vidjao dosta drvoseca u svom zivotu,sto profesionalnih, sto amaterskih, al nijedan sa sobom nije imao vatreno oruzje, tako da ne znam kako su drvokradice uspele da pola sata odolevaju vatri zandarmerije.

Jedino ako nasi nisu pucali sekirama pa masili, ili im nestalo sekira pa cekali drugu turu

8. sta je tu toliko cudno?citavo kosovo je gerila.kazu mestani sela da se to redovno desava,ispale 2-3 metka da kazu da su tu,da niko ne dolazi tamo.ne mislis valjda da smo mi organizovali neki fajt sa njima.ne bi mogli da se posoramo ni sa gerantoloskim iz pristine.ovo nije prvi put da se pominje kradja drva.bilo je vec par puta na tv-u.

9. ne bi mogli da se posoramo ni sa gerantoloskim iz pristine.

Na kosovu ne,al na teritoriji Srbije da.
    A cudno mi je u celoj prici sta ce onda nasa zandarmerija tamo.
    Mozda su to bili sukobi dve grupe drvokradica,hmm

10. u srbiji smo isto pokazali koliko smo jaki.setimo se rusenja spomenika i setimo se koliko ih ima jos koji treba da se ruse.

11. SETIMO SE DEVEDESETIH SETIMO SE SRPSKIH USTANAKA SETIMO SE KOSOVSKOG BOJA.... SRBIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. Pa spomenik je bio ocigledna provokacija koja je za cilj imala da nas udalji od EU.

13. dobro,to opet ne menja cinjenicu da smo ispali picke i da ima jos 20 takvih spomenika.valjda nas ti ostali priblizavaju eu...

14. Kosovo je republjik!

15. Је л' зна неко од вас где се врши уграђивање стента на Дедињу? Болница је Драгиша Мишовић, само не знам која, чини ми се да има две - једна код оног парка, друга преко пута Пинка.

16. Поприлично сам сигуран да је она код парка.

17. Па то, сад гледам на њиховом сајту, не пише да имају кардиолошко одељење овамо код Пинка, претпостављам да је онда издвојено. Фала, жив био.

18. Раде, ај час на пвт да те питам нешто.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.