Разноразно питање

1. нај лепши цитати свецке књижевности.

2. Лењивац корпорејшн, мој фаворит. Елем, комп је кренуо да луди пре једно мес дана, без очигледних разлога, само спор као ђаво, интернет багује, некад неће да ради уопште, итд, итд. Однесем га на сервис, среди се, као, и сад углавном ради као швајцарски сат, брзина, интернет и све, сем кад упалим неку игру преко нета, типа Лол. Онда крене да сецка- дакле не пинг, немам дилеј од 3-4 секунде, него сецка, тј ФПС. Те игре су раније ишле лепо, није толко слаб комп. Ени ајдиас?

3. Pregrijava ti se graficka. Skini speccy i provjeri temperaturu. Ili ti guta memoriju.

4. speccy

Шта је ово, извини, ја сам сељак за компове?

5. Pa program koji ti prikazuje stanje kompa. Nisam na kompu pa ne mogu da trazim link. Ako hoces siguran link idi na www.filehorse.com i tamo skini speccy

6. Aха, хвала за савет, пробаћу касније.

7. Je li loše po kosu koristiti stalno šampon protiv peruti? Mene zajebava perut na prelazu između godišnjih doba, ali već duže vrijeme koristim šampon protiv peruti, onaj head and shoulblablabla. M?

8. Ja kad koristim taj hed en šoder meni se perut obavezno duplira.

Problem rešavam tako što se s vremena na vreme ošišam na ćelavo, tipa jednom u 6 meseci, peruti nema ko rukom odnešeno. Jeboi heden šoder da ih jebo.

9. ja kad sam prao sa tim sranjem imao sam još više peruti, šauma mi je do jaja za sad... al' zavisi od glave do glave

10. Jebem vas u Bogu, nisam to pitao.

Meni, inače, nestala perut poslije prvog pranja.

11. Aha. Brate, smeta sve kad preteruješ, šta da ti kažem.

12. Ja kad koristim taj hed en šoder meni se perut obavezno duplira.

takodje... ali

šoder

pobeda

13. Radijacija
    Ja kad koristim taj hed en šoder meni se perut obavezno duplira.

+439743598754387543987435434350754307

14. Sunce vam jebem spemersko.

15. Ćaća ga ćaćin, meni heden šoder pomaže. Čim uzmem neki drugi perut se pojavi.

16. I meni, ali, da nije opasno po ruse kose?

17. Pitaj kevu brate, otkud mi znamo.

18. Makaronac, jesi li to ti rešio da pređeš u furundžije?

19. Ne zna ni keva, eno zove i ona majku svoju da pita :)) a evo djevojka misli da koštaju 350 eura pa me nervira i hoću da saznam tačnu cijenu. Jebat ga možda se javi koja žena da zna. U pitanju je marka Stendhal.

Ma jok Džela, daleko bilo :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.