Разноразно питање

1. Pitaj kevu brate, otkud mi znamo.

Keva koristi koprivu i nema perut i boli je briga.

2. I ja koristim koprivu. Ako nema može i kamilica. 2 kile 100 kinti fazon.

3. šta će psetu šampon? crevom malo i gotovo

4. Šalabajzeru, koristim ga nekih 2-3 godine sa manjim pauzama. Nisam imao nekih problema, bez nekih iritacija i opadanja kose.

5. Je li loše po kosu koristiti stalno šampon protiv peruti? Mene zajebava perut na prelazu između godišnjih doba, ali već duže vrijeme koristim šampon protiv peruti, onaj head and shoulblablabla. M?

а пази, прочитала сам на бар хиљаду мјеста да шампоне треба често мијењати.
    јер, сваки од њих има састојке који повољно дјелују на одређени дио здравља косе, типа против перути ил тако нешто, ал' кад неки предуго користиш, ослабе ти остали "дијелови", да се тако изразим (јер не знам другачије), па се препоручује с времена на вријеме промијенити, типа сваких неколико мјесеци, или чешће.

6. isto kao i partnera, da ti se ne isperuta...

7. Jebem ga, ne znam, ali meni je uvijek bio problem mijenjanje šampona, pojavi se perut, mada nestane kad se "navikne" kosa...

8. čak i onaj koji ti najviše odgovara treba nekad zamijenit', jbg.
    a to ti nije do šampona, nego do tvoje kose, ako se pri promjeni svaki put peruta.
    možeš pogledat' u apotekama za neki domaći lijek il' tako nešto, to puno bolje djeluje od hemije, tj. šampona. :)

9. ono što je bitno da znaš u vezi šampona je ....

10. u filmu nakon nekog eksperimenta ajkula mutira i prilagodjava se zivotu na kopnu. radnja je na nekom karipskom ostrvu. zna li neko koji je to film?

11. Znam da je do kose, ne bi bilo peruti da je sve ok. :)
    Nešto ne znam da mogu "domaći lijek" sa apotekom povezati. :)

Trenutno nemam nikakvih problema, samo me je zanimalo je li štetan taj šampon protiv peruti, jer kontam da je pun hemije...

12. u filmu nakon nekog eksperimenta ajkula mutira i prilagodjava se zivotu na kopnu. radnja je na nekom karipskom ostrvu. zna li neko koji je to film?

Glup?

13. u filmu nakon nekog eksperimenta ajkula mutira i prilagodjava se zivotu na kopnu. radnja je na nekom karipskom ostrvu. zna li neko koji je to film?

http://25.media.tumblr.com/b7c45ddca8f27c6a2c4541509981c54e/tumblr_mj7etaWzKj1r2kru4o1_500.gif

14. a svi su ti puni hemije, neminovno je.
    znaš kako, imaš u apotekama neka ulja, tečnosti što mažeš njima vlasište, šta znam, moj ujak je imao problema s tim, pa je stalno neke lijekove ganjao. prirodnije je od šampona u svakom slučaju :D

15. Zmaju, Sand Sharks

16. Jeb'o sliku svoju, ima li nešto da ti ne znaš, Brus?! :)

17. ekstremna glupost, a takve stvari imaju tendenciju da se lepe za mene :)

18. jebote život, šta je sa ovog vremena
    uhvatila sam sebe kako slušam balaševića, a nisam ga slušala cirka godinu-dvije
    nostalgija je čudo..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.