Postoje već teme na tom podforumu za igrice na netu, a ta je čak i bila na nekoj od njih.
Pored toga, napisao si i ime teme i prvi post kao predlog, što je i čini predlogom.
Da vas pitam nešto, ako je neko upućen.
Koliko otprilike zarađuju para na milion pregleda oni ljudi što su partneri sa YouTube-om? Dakle, samo od ljudi koju si pogledali njihov klip, a ne od prodaje majica, knjiga ili šta već... Svi oni "komičari" sa različitim originalnim sadržajima...
Koliko sam ja čuo, svaki pregled se njima isplati nekoliko sitnih centi(tipa 34.33 centi po kliku). Ali obračunaj to sa nekoliko milijardi pregleda svih klipova na YT itd. Pričam znači za ove iz Gugla koji drže YT, ako je to aktuelno, to je poslednje što sam čuo. Dakle tako nekako zarađuju vlasnici sajta, a ne znam njihovi partneri.
NEEEE ??!! :) zajebavam se, realno boli me tuki, samo htedo da vim do mene li je ili nije. Dakle nije ništa za smakavanje sveta.
Fala Filozofe,bate.
opušteno :)
dogo argentino ili argentinska doga
http://2.bp.blogspot.com/-H5viKiOFK9E/Tbs9jYcUOjI/AAAAAAAAATI/iyJvm9TQODQ/s1600/Dogo+Argentino.jpg
Izbrisao sam definiciju jer je bila skoro neocenjena, verovatno jer je duža. Može li to kasnije opet da se izbaci?
Sta treba da se jede,popije a da nije ricinus da se dobro iseres???
кафа. значи литре и литре кафе.
лоолоол
не озбиљно, много кафе те натера да се исереш. сигурно.
zabedio me cimer da jedem cajinu i sir...
Nije normalno koliko mi se kenja a ne mogu.. ako nista popijem dizel ulje pa sta bude...
Aj vara nemam jedino kafu da gutam do cetir ujutru...
Зашто је тема http://vukajlija.com/forum/teme/33902-da-se-uvede-ovaj-test-pre-registracije-za-sve-novajlije затворена?
У ИТ кутку је, игра је. Нисам је видео раније да је спомињана. Модератор барем може да напише нешто и каже зашто је затворена.
Захтеван хитар одговор да се не ушикам и не направим лом.
Postoje već teme na tom podforumu za igrice na netu, a ta je čak i bila na nekoj od njih.
Pored toga, napisao si i ime teme i prvi post kao predlog, što je i čini predlogom.
Стефане, да ли си ти модератор? Ај иди једи кулен и објашњавај ствари неким својим вршњацима, да ја не почнем теби да објашњавам.
Da vas pitam nešto, ako je neko upućen.
Koliko otprilike zarađuju para na milion pregleda oni ljudi što su partneri sa YouTube-om? Dakle, samo od ljudi koju si pogledali njihov klip, a ne od prodaje majica, knjiga ili šta već... Svi oni "komičari" sa različitim originalnim sadržajima...
Ni ja.
Ništa ali baš ništa.
Ne zna veliki deo sajta. Šta, sad svi treba da se izređaju komentarima "ne znam"?
Prvih 10 youtube zvezda zarađuje više od 100.000 Dolara godišnje.
Kako bre?Ko im to daje?
Da li si svestan koliko youtube zarađuje, samo od reklama?
Šta im znači da godišnje par miliona daju onima koji im donoste najviše para?
Koliko sam ja čuo, svaki pregled se njima isplati nekoliko sitnih centi(tipa 34.33 centi po kliku). Ali obračunaj to sa nekoliko milijardi pregleda svih klipova na YT itd. Pričam znači za ove iz Gugla koji drže YT, ako je to aktuelno, to je poslednje što sam čuo. Dakle tako nekako zarađuju vlasnici sajta, a ne znam njihovi partneri.
Youtube zarađuje najviše od reklama. Šta oni imaju od pregleda, osim visoke posećenosti?
Naspravi ti neki sajtić i stavi na njega jedan video klip. Ko će da ti plaća za preglede?
ja cu da mu placam ako je video dobar lolol
i mene zanima kako to funkcionise pa evo da sejvujem temu
Зашто дјевојке воле цвијеће?