ДА ЛИ неко зна, која је песма у питању... Електроника нека, не баш туц туц, али нешто фазон стардуст, супермен лаверс итд.
Дакле спот је као неки луди научник, забаракдиран у својој соби и цео спот прави ту нешто по кући, не знам шта, а испред гајбе се одвија некакав оно типа комшијски живот (ако се добро сећам) и на крају ваљда кад смисли шта треба, онда изађе из гајбе са све слушалицама на глави у баде мантилу, папучама итд, у фазону алелуја. А фора је што је тај лик што глуми у споту исти Серџ Танкиан, певач из Систем оф а Даун (она фаза кад је пустио косу). Ето тако, надам се да неко зна.
Сад се нешто расправљам са братом око цене оног руског презајебаног авиона за гашење пожара. Ја ценим да не кошта више од 10 милиона долара, шта ви мислите?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
E zna li neko neki sajt oklen se mogu skidati knjige? Strane i strucne?
https://www.facebook.com/groups/e.knjige/
Види овде.
Ultimativni izvor stručne i sl. literature.
http://gen.lib.rus.ec/
Kako menjate nikove?
Plate moderaciji... oću i ja da menjam, al nemam pare...
Phiiii... A ja tražim dugme ko budala :)
Moliš Kajzena, ili imaš krunu ili šta već.
Vidim menjaju i ovi bez krune, korupcija krenula da izjeda temelje Vukajlije.
Meni je to potpuno ukinulo draž jurnjave za krunom, pa sad neću ni da je stičem.
Mada realno, nije da imam neke šanse za tako nešto.
BOJKOT!
Ја ћу сачекам да скупим за круну, значи неђе тамо двеиљаде шеснесте.
Za YeahBatcha se ne sikiram, ima pujovinu kao bekap, a šta ćemo mi sirotinja. Pu
Немам пара на бацање, Њач.
ДА ЛИ неко зна, која је песма у питању... Електроника нека, не баш туц туц, али нешто фазон стардуст, супермен лаверс итд.
Дакле спот је као неки луди научник, забаракдиран у својој соби и цео спот прави ту нешто по кући, не знам шта, а испред гајбе се одвија некакав оно типа комшијски живот (ако се добро сећам) и на крају ваљда кад смисли шта треба, онда изађе из гајбе са све слушалицама на глави у баде мантилу, папучама итд, у фазону алелуја. А фора је што је тај лик што глуми у споту исти Серџ Танкиан, певач из Систем оф а Даун (она фаза кад је пустио косу). Ето тако, надам се да неко зна.
"Bijeli Golub" od Ksenije Cicvarić?
Пустио сам, није то та... :Р
Nije zgorega da cujes Kseniju Cicvaric, andjeoskog glasa :-)
Сад се нешто расправљам са братом око цене оног руског презајебаног авиона за гашење пожара. Ја ценим да не кошта више од 10 милиона долара, шта ви мислите?
Košta više 100%, zajedno sa opremom i ostalim sranjima, obukom i to. Mada i sam više košta.