Разноразно питање

1. Ovaj javni dug. Kome se bre to duguje? Koliko sam ja skapirao, sve drzave imaju taj dug. Pa kome ga duguju?

2. Skodi li sto laptopu ako mu se izvadi baterija a on stavi na punjac i tako se ide na internet?

3. Svjeskoj banci, MMF-u, maloj grupi ljudi koji ne jedu burek,ćevape...

4. ali koja je to drzava. mislim, kome pripada taj gloovonja

5. To je nijedna država, po zakonu, ali je u rukama bogataša sa zapada, pretežno amerikanaca, ali ne onih bogataša iz forbsove liste, ti su male mace za ove.

6. A kako su oni stekli te velike pare koje su pozajmili svima??

7. DI SU NAŠI NOVCI?

8. http://www.youtube.com/watch?v=e4ZVYixJLIY
    Dobar "dokumentarac" na tu temu.
    P.S. Negde sam procitao, da Amerika godisnje isplati oko 400 milijardi dolara svojoj federalnoj banci na ime dugova i kamata. Caka je u tome sto je njihova federalna banka u vlasnistvu Rotsilda.

9. http://www.youtube.com/watch?v=a0tVGbwlaLM

Evo, kako oni rade i šta rade.

Rotšild. To mi dođe pradjed.

10. Гледам нешто форум, и видим да је аутор Митке споменуо следеће на некој теми

Презиме ми датира из 1753. године кад се неки мој чукунђед замјерио Турцима, па морао да мијења презиме.

Предпостављам да је крвна освета у питању, јелте, јер је и мој неки чукунђед мењао презиме из истог разлога...
    Елем, што желим да вас приупитам, јесте то, да ли се ико разуме, тј, да ли ико нешто зна о тој крвној освети прецизније, и зашто су наши избацивали тај суфикс ИЋ из презимена, када, рецимо данас има прегршт балија којима се презиме завршава на то ИЋ, верујем да је било и тада тако, јелте, да су имали таква презимена...

11. Dio, nije fora vezana ni za koga, sprdnja, šega hehe.

Jepse Džela, iscimam se, ispod mog posta, reko' ko je ovde lud... :)

Ког се ђавола на упису на факс попуњава образац ШВ-20? И то још од Завода за статистику, јебало их сунце.

MA koliko znam to je sve Službeni glasnik, a u vrhu može stoji i moj deda ako hoće. A Sl. glasnik je da ne bi došlo do malverzacija...kao sa testovima za malu maturu... hehe
    Jedan sigurno ostaje fakultetu, a za onaj drugi šta znam, oni ne smeju da daju nikom tvoje podatke u teoriji, u praksi, možda već Kurir briše dupe sa njima. Ali da se sve statistici prosleđuje, ne bi nam ni bio potreban popis na svakih 10 godina.

ali koja je to drzava. mislim, kome pripada taj gloovonja

Jedan od osnivača je bila i Juga (Mislim na MMF), u suštini kao na primer sa Nobelovom nagradom, nobel je umro i ha haj, a i dalje postoje njegove nagrade. Od kamate se isplaćuje i milionče svakom dobitniku i ceremonija i sve, moš misliti koliko para tu ima. A u MMf-u se stalno obrću pare, ima ih sve više, ali niko ne može da kaže da su njegove pare, s tim što neko može da se zaduži sa 1 posto kamate, neko mora sa 20 (figurativni procenti).

12. Meśa

Skodi li sto laptopu ako mu se izvadi baterija a on stavi na punjac i tako se ide na internet?

Не да му не шкоди, него је то исправан начин. Штетиш батерију ако ти је лаптоп на пуњачу а ти га користиш. Увек треба извадити батерију.

13. Šta vam koji kurac znači ovo "opomena" kod razloga zadnjeg bana?

14. треба ми неки програм на фору ЛАЈМВАЈЕРА, да скидам зику..?

15. Koju ziku? Imaš youtube to mp3 downloader, ili za diskografije i albume Pajrat Bej i to.

16. радио сам то ал је крш квалитет, а кад се појача на квалитетнијим звучницима боље дугасим одма... за све жанрове, и баш је у томе фазон што нећу да скидам албуме због једне песме него скинем само оно што ми треба. лајмвајер је био ЗЛАТО, од блата да га правимо
    ЕДИТ: користио сам после фроствајер, ал ми нешто није радило... јел функционише сад?

17. E jebiga sad, ja skidam diskografije za većinu stvari, a ove što mi treba poneka konvertujem sa YT, pa šta bude.

18. imaš onaj bearshare, kako već

19. Lajmvajr je bio lajmvajer.
    Ako već voliš taj direktan fajl šering i tako to (p2p) mislim da ti je neka približna alternativa samo DC++ ali nisam to koristio godinama pa nisam siguran da li to postoji još uvek. Bolja stvar od LW beše. Mislim da čak ima i te četove-kurce palce. Mož naći dosta tih andergraund sranja.
    Malo se edukuješ o habovima i ostalim glupostima, registruješ se na par habova i to je to. Sve što ti padne na pamet, skidaš. Uslov je da neki od članova haba poseduje to u svom kompu. Jedini problem će ti možda praviti to što verovatno imaš dinamičku ip adresu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.