Разноразно питање

1. Kako bre da pročitam PVT? Kažu mi ljudi sa desne strane, il sam ja ćorav il me oni jebavaju.

2. Одеш на форум и испод рекламе ове са десне стране.

3. Изнад последње активних тема, када уђеш на форум.

4. Snašao sam se, fala lepo !

5. ko je krao jogurt?

6. Da li neko zna da li bi ovako nešto bilo moguće i na ovom sajtu?
    Je li to tehnički izvodljivo?
    http://www.urbandictionary.com/soundboard.php

7. A zasto ja nemam PVT kad udjem preko telefona? Je l' to inace tako ili sam ja smotana?

8. Trebalo bi da imaš.
    edit: ja imam.

9. Nema. Kad hocu da saljem, otvori mi praznu belu stranu, a uopste nemam dugme za citanje. Tamo iznad aktivnih tema samo prazno zeleno. Ali nije ni bitno.

10. Da li neko zna da li bi ovako nešto bilo moguće i na ovom sajtu?
    Je li to tehnički izvodljivo?
    http://www.urbandictionary.com/soundboard.php

Postojao je nekad "GOVOR", ali je ukinut kada je promenjena verzija sajta. Planirano je da se uvede ponovo.

11. Ја никад нисам слао пвт са фона, само сам отварао, мада мислим да и то ради. И исто је ту изнад последње-активних тема.

12. larsi
    ko je krao jogurt

13. Postojao je nekad "GOVOR", ali je ukinut kada je promenjena verzija sajta. Planirano je da se uvede ponovo.

Ma to bi bilo kolosalno. Jest da bi preplavilo svim i svačim ali u nekim situacijama neophodno.

14. Mozda je moj fon retardiran. Hvala, u svakom slucaju.

15. Da li zna neko, ako hocu da regulisem ishranu i da izbacim grickalice iz svog zivota, da li smem da jedem one integralne stapice? S' obzirom da jedem nekoliko cipseva dnevno, presao bih na to dok ne umanjim... Kakav je njihov efekat? Da li mogu da ih jedem do mile bolje i da istovremeno drzim neku vrstu dijete?

16. Pazi se tih integralnih stvari, one jesu dijetetski proizvodi, ali nisu dijetalni. Znači da možeš da se ubuciš samo tako ako se ne trošiš. Ako si fizički aktivan, samo navali!

17. . Ako si fizički aktivan, samo navali!

Planiram da budem. :)

Hvala!

18. Bvdlga, skoro sam naučio, iz tuđeg iskustva, da te integralne zajebancije nisu za zajebanciju. Naime, jedna cura koju dobro znam, unosila to integralno svašta nešto, i u suštini nije preterivala, to trajalo mesec - dva i odjednom mučnina, dijareja i stvari koje idu uz to. Doktor joj je odmah na prvu rekao da je od tih integralnih proizvoda. Par nedelja je imala konstantnih muka sa tim, tako da ti je moj savet da budeš oprezan, ili se još bolje posavetuj sa nekim stručnijim licem.

19. Jeste, Agilni, ali to u slučaju da nije jela ništa drugo, naravno da joj je pozlilo. Sve te stvarčice dobro utiču na varenje, ali ako preteraš i ne jedeš ništa drugo istružu ti i želudac i creva, pa je i normalno da ti pozli.

20. Ja samo planiram da unesem to umesto cipseva,kokica itd,i da znatno smanjim klopanje tih stvarcica...Znaci kad mi se prijede nesto tako,uzmem ta sranjca,a svejedno ne mogu da ih pojedem toliko koliko cipsa,jer mi nisu ukusni toliko i zasitim se brzo... Sve u svemu hvala,raspitacu se ja jos negde..

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.