Разноразно питање

1. Од броја у ВИП-у до брачне понуде. :) Мајо, честитам. :)

2. Jel koristi neko elektricnu cetkicu za zube i jel valja to čemu? Ja razmisljam da kupim onu oral b na baterije (oko 1900 dinara), pa me zanima jel neko koristio i jel dosta bolje nego obicna cetkica?

3. ne isplati se ako imaš više od osam zuba

4. ako ih na prste možeš prebrojati hahahaha

5. znaš ti brate koliko je to posla da trljkaš jedan po jedan zub, a sa tom četkicom i ne može više od jednog istovremeno... kolena zabole od stajanja pred ogledalom...

6. Uz četkicu se dobija dormeo dušek gratis.

7. kakav kurac cetkica sa baterijama...to za decu.jos kada bi izmislili desanku za automatsko drkanje.gluposti...

8. Hahaha, Predator wand :) Da li bi ga Hari Poter koristio...

9. pazi kada nisam ni mislio da japanci nemaju neko takvo cudo.jos posle onog cuda za onlajn ljubljenje i iznajmljivanja rodbine za slavlja,nista me vise ne cudi...

10. Hahaha, Predator wand :) Da li bi ga Hari Poter koristio...

Sad mi to na pamet palo, samo sa Voldijem. hahaahahahahahha predator wand

11. Imaju Japanci i kondom za jezik, ne mogu sad da nađem da vam pokažem...

12. Ima valjda i nešto kao ova mašina, samo što se preko USB-a utakne na komp, i onda odeš na neki sajt i tamo kao virtuelno reaguju kućne pomoćnice sa mačijim repovima, i tako dalje na tvoju masturbaciju i intenzitet. Ne mogu sad da nađem taj sajt.

13. У јеботе, ала сте сви информисани о овим сексуалним помагалима. :)

14. Кад не јебу хД

15. И тако ја уђем на тему после сто година и гледам који курац се десио овде.

16. Kad otkucam u link baru ono što oću da tražim, izbači mi Delta search rezultate, a to je kurac neki. Moram da idem na google.com, pa onda tek normalno da tražim. Inače koristim chrome.
    Može mi reć neko kako to da korigujem, do skoro je bilo normalno.

17. Fala brate.
    Ćomi*

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.