U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A nisu mu i neki posteri... al štaš...
Ok, eno ostavio sam link od originala u komentaru za svaki slučaj :)
Dajte, poludeću kako ne mogu da se setim, bio je mod, znam i sliku na avataru, sve znam, ne mogu se imena setiti. Pop. Kako se zove, znam da je imao neko ime?
Mali prst
Facafaca
http://vukajlija.com/recnik/autori/15579?
TO! Facafacaa! Hvala ljudi, spasili ste me dvosatnog opsesivn-kompulzivnog pokušaja prisećanja!
gavrentije?
ovde ima više popova nego ateista, doduše, jedino je Faca bio moderator na Vukajliji, a za koji mesec će biti i u Crkvi :)
76 takmičara u ovom kupu :)
Боже, Сморка, како си могла тако да заборавиш Фацу?
Ne znam, Sreto, zato me izjedalo i to toliko da sam prvo na Guglu ukucala vukajlija pop i toliko je izašlo rezultata, kada sam dodala i moderator nije se mnogo smanjio broj, tako da sam morala da pitam vas. Izgleda da je Brus u pravo, popova k'o govana. :D
Smorka, vreme je da se pričestiš, definitivno.
I da piješ ginkobilobu, keke
Imam... Mnogo toga na umu. Juče sam prepisala prvi broj sa ugovora i zvala samu sebe mesto tehničke podrške sat vremena. Tek posle sam skontala. Na kraju kada sam konačno pozvala tehničku podršku, preletala sam sa fiksnog u hodniku do kompa u sobi, pa me je lik zvao na mobilni. x)
Ginko, stvarno bi valjalo. Kupila sam profesorovu knjigu: ''Ginko, zlatno drvo života'' i još nisam odmakla dalje od toga da je verovanje da današnji ginko postajo u doba arheopteriksa samo mit iskovan iz želje da se dodatno mistifikuje ovo drvo.
Pa i ajkula je postojala u doba arheopteriksa, i jeo sam X puta šnicle ajkule, i pogodi: ništa! Život mi se nije popravio, ništa, ništa, ništa... Al nije loše u nekom paradajz-sosu s belim lukom i maslinovim uljem. Nego, ne nasedaj na prevare.
Ne šnicle, treba da piješ (ili jedeš, pojma nemam) ajkulino ulje. :P I puf, nema raka, nema reume, impotencije ili bilo kog imunološkog problema! Kome trebaju lekovi kad imamo ajkule.
Hteli su kažu da je baš ovaj živi fosil (mada u užem smislu nije ni to), pošto je jedan jedini jelte koji trenutno je sa nama i nadživeo je ostale vrste ginka još više poseban nego što jeste, a nije baš tako. Ali dobro, u ljuckoj je prirodi da preuveličavaju. Ipak, svakako je zanimljivo drvo, nešto kao kljunar u životinjskom svetu.
Jbg, ako je nešto preživelo milione godina, to mi je samo garant da je otrovno i da ništa nije htelo da ga jede, i ako jeste, otrovalo se. A ne da je zdravo, ukusno i korisno.
A jooooooj ala si negativan. x) A šta je sa onim da je to savršena mašinerija koja još uvek nije naišla na izazov koji bi bio dovoljno jak da prinudi istu na modifikaciju? Meni to mnogo kulje zvuči. I nekako optimističnije. :)
Ok, u najboljem slučaju, ne znam po kojoj logici bi bilo to korisno za mene da jedem. Rasla biljka, blago njoj, preživela asteroide i kataklizme i biblijski potop, ali kako će to meni da pomogne? Ona je verovatno imala srećnu kombinaciju ekoloških okolnosti i unutrašnjeg sastava koji su joj pomogli da preživi toliko dugo, ali jesti je? Podseća me na rituale ljudoždera koji misle da će postati jaki ako ubiju nekog moćnog i pojedu ga. Ali ne znam hemijsko-biološki sastav, možda je on ono što donosi korist. Sama činjenica o starosti ne garantuje ništa.
Ja sam vise za ajkule, imam kremu za lice od ajkula, ma čudo jedno. :)