Разноразно питање

1. barte,ne razumemo se...ako je tebi napredak plusevi,lajkovi,onda jebi ga...srecno,da napredujes onda.i da se hvalis raji kako si napravio poster.

2. Mada, iz razgovora sa jednim profesionalnim prevodiocem (najviše je prevodio Stivena Kinga) koji je autor ovde na Vukajliji

KO? KO? KO?

3. Eh, ne ide to tako, to su opasne frekvencije... :)

4. Ima li koga na ManuChao u Bg-u? tj ide li neko, jel već otišao? jel to uopšte večeras?
    Džonovan mi šalje poruku, vjerovatno je on tamo pa bi sa nekim da se vidi ili šta već.

5. Danas gledam kad među mladim oficirima crnac u našoj vojnoj uniformi. O čemu je riječ? I 3 stara crnca u uniformama pored Nikolića.
    http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1395298/Promocija+najmla%C4%91ih+oficira+Vojske+Srbije.html

6. Strani studenti, normalna stvar. Sva sirotinja iz Afrike i Azije se kod nas školuje.

7. ја знам да на академији има пар црња који су ту или стипендирани, или на некој размени. и сад, причао ми друг, закачили се једном, причали нешто у неком интернет-кафеу, типа овај црња блејао за компом није хтео да устане, и неко пришао да пита кад ће бити слободно, црњац рек'о да не зна, и овај одговорио успут "аукурац" на шта му је црњац рек'о: "АЈ НОУ ВАТ КУРАЦ МИНС" и отишао пријавио га за вређање на основу расне дискриминације хахах фазон. једва после договорили надређеном да није то то.
    много пара имају кажу, и много су надркани. мамицу им памучарску.

8. Znao sam za ove na klasičnim fakultetima ali nisam znao da im je i ovde dozvoljeno. Parodija. Najjače bi bilo da je on najbolji pa da mu Toma uručuje sablju.

9. Kod mene u generaciji na faksu ima ZA SAD 3 crnca. Svi ih gledaju čudno, i ne verujem da će se s bilo kim uortačiti. Jebiga, crnac je to ipak.
    Nego, moguće makaron da su to strane delegacije, ozb, npr iz Ohaja, znam da dolaze svake godine, ako su stajale, ako nisu bile među kadetima, i paradirale. Ako su paradirale, onda su morali ovde ići na akademiju. Odnosno platili pa klatili.

10. To su naši crnci, ostalo od unprofora...

11. Ко ми је обрисао Простату Аљоше Вучковића?

12. Ja, 8:7 za 14 sati, od toga jedan plus moj...

13. Не знају људи шта је квалитет. Иначе, није моја дефиниција, али сам хтео да видим да ли овог пута може да остане у животу, али Вукајлија очигледно још није спремна...

14. Хвала на одговору.

15. Zar Gugi nema Aljošu Vučkovića (bez prostate, lol)?
    Dajte, bacite prtsc sa groblja da iščitam i ja...

16. Prostata Aljoše Vučkovića

Синоним за старост и дегутантност.

-Јао како је леп Иван Босиљчић...
    -Јесте, леп је ко простата Аљоше Вучковића.

17. Nema na čemu, ako je baš želiš mogu da je vratim, skor ti ostaje takav kakav jeste, ali nema garancije da neki drugi mod neće obrisati...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.