Разноразно питање

1. pa imaš tri pazove...ide prvo nova pazova, srednja pazova pa stara pazova, pa batajnica, zemun itd....il je obrnuto, prvo stara pa srednja pa nova?

2. у којој сезони др хаус прима нове асистенте на пос'о? залудео сам се с тим гледајући на тевеу увече касно, па онда прекинуо, те бих вечерас да наставим.

3. U šestoj mensčini. Idi na filmoviziju i proveri čas posla.

4. у којој сезони др хаус прима нове асистенте на пос'о? залудео сам се с тим гледајући на тевеу увече касно, па онда прекинуо, те бих вечерас да наставим.

Neam pojma koja dođe, al ja je upravo gledam...
    Zadnju sad odgledao kad Amber umire, a Trinestica otkriva da boluje od Hantingtonove bolesti...

5. е, да, ја сам глед'о оно кад је амбер цркла. у ствари не знам да л' је цркла него је хаус сањао/триповао некако да је она цркла. у бусу. та епизода, 'де је? дајдајадјадај!

6. ma u trećoj/četvrtoj, kakva crna šesta.

7. Само ви спојлујте без упозорења, Агилни мешчини то обожава. Као и сви ми.

8. усра ме вејврајдер за ону добру чку да болује од хантингтона, мајке му га набијем и њему ја! (едит: хантингтону, не вејврајдеру, хаха, није намерно ово)
    сад ћу да прелистам, прво слушам видру, гледам од четврте, да се не зајебем.

9. fala bogu.
    četvrta, jašta.

10. е, да, ја сам глед'о оно кад је амбер цркла. у ствари не знам да л' је цркла него је хаус сањао/триповао некако да је она цркла.

Skontao je da je ona NN lice koje je povređeno u busu, pa su preuzeli njeno lečenje. Međutim, verovao ili ne, ona je crkla jer je popila lekove protiv prehlade. Koja ironija...

Jebiga, i meni žao 13ice... :)

11. E, pogledao sam na YouTube-u, 4. sezona je upitanju... na kraju četvrte je ovo što ti ispričah...
    pozz odjavljujem se za večeras

12. Само да кажем да је хаус после одласка чејса, црње и рибе постао голо говно од серије

13. samo da kažem da ti je mišljenje sranje mrtvo.

14. samo da kažem da ti je mišljenje sranje mrtvo.

15. е, ћао.
    је л' зна неко ђе у нс могу да купим домаћу маст да ваља?

16. kod nekoga ko je skoro klao krmke. ne znam ti ja to, ja sam musliman, nemoj mene otome...

17. ја озбиљно питам.

18. ne znam vidro Boga mi moga

19. da li se fert-gredice prodaju na komad ili na kvadraturu?

20. ima raznih duzina tako da verujem da se mogu kupiti na komad,samo sto se naplacuju po metru.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.