Разноразно питање

1. jbg, nećeš moderisati, i šta sad - nije kraj svijeta :)

2. Ma jok, naravno da nije. Meni kulijana. :)

3. Zna li neko kad se Peki d dzem vraca?trebam ga.

4. као што сам и напомено, КАЦАМ РАСАН!

5. Шомара ако ти треба правни заступник ЗОВИ САМО ЗОВИ!

6. Gle ove pravnike, ajte na učenje!

EDIT: Hmm, ko im kaže... :)

7. е, и ја сам ту за правни тим!!21
    но, костићу, мени је интересантно то да те сви напуцавају, а ти си скроз озбиљан.
    шомара те дрка, а ти се уозбиљио као маче док сере у саксију јеботе.
    опусти се мало, лоло
    а и што рекоше, нећеш модерисати.

StefanKostić
    тоше је БАНОВАН ТРАЈНО
    Da, jer sam ja i tražio da bude banovan.

не знам да л' сам пуко себи лицедлан, или сам само поцрвенео од трансфера овде.

8. фала Хугара, знаш да ценим!

9. StefanKostić
    тоше је БАНОВАН ТРАЈНО
    Da, jer sam ja i tražio da bude banovan.

http://forum.i3d.net/attachments/counter-strike-source/943179244d1247668385-abuse-request-double-facepalm.jpg

10. E, Која је фора што људи турају црне аватаре на фејс? То сад нешто као ин и урбано или сам пропустио неко дешавање? Неко умро?

11. Ко подршку људима на Косову :ПЕГЛАААА:

12. Dobro je da su se setili toga... znači ipak će Kosovo na kraju biti naše! :-))))))))))))))))

13. А, ја реко' да није због оних радника што су затрпани...

14. bože kako kostić tranveriše... Fejspolm...

15. Šta znači reč

tranveriše

?

16. lolololo transferiše, lapsus :D

17. treba mi link za igru batlle tanks guglam al nisam siguran da je to to

18. pitaj čaka, ja msm da je on to igrao...

19. Мислиш на покет тенкс делукс? Они као мали тенкићи?

20. Ако мислиш на Pocket Tanks, оно с брда на брдо, имаш овде. А има и онај са Сеге, чини ми се, кад се јуриш с другим тенковима, али не верујем да ти то треба. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.