Разноразно питање

1. real tajm je u pitanja zna cak al ga nema sad

2. Мислиш на ово?
    http://www.coolrom.com/screenshots/nes/Battle%20City%20(2).gif
    Ова се зове Battle City, може да се нађе добар линк, ја скинуо и играо прошле године.

3. ma matori ovo je igra za pc ne za segu ili nesto sicno pegla se online ozbiljna igra

4. Jel moze neko da mi kaze ima li tema gde se predlazu ljudi za ban?

5. Ovako:
    volela bih da kupim Fiću (Zastava 750).
    Ali,mogu da platim u vr' glave 100 ojra. Ozbiljno.
    Fića mora da je u voznom stanju i da ne moram da ga guram kad 'oću da krene (sa svojih 50 i kusur kila-teško da ću moći).I nemojte mi ,molim vas,"teško ćeš naći tako nešto za te pare.." Sigurno postoji neko ko bi se ratosiljao Fićka i još da dobije stotku.
    Jav'te mi bilo ovde,bilo na pvt.

6. izvinjavam se pogresio sam naziv ali sam dobio link od ludog caka hvala na izlazku u susret

7. Što mrzim kad mi post ostane na prethodnoj strani!

VanGoga

Ovako:
    Fića mora da je u voznom stanju i da ne moram da ga guram kad 'oću da krene (sa svojih 50 i kusur kila-teško da ću moći).I nemojte mi ,molim vas,"teško ćeš naći tako nešto za te pare.." Sigurno postoji neko ko bi se ratosiljao Fićka i još da dobije stotku.

8. Gogo, za fićokanama je u Sloveniji prava pomama, plaćaju po 1500, pa sve do 3000 eura za njih, u mom mjestu više nema niti jedne, sve tamo otišlo, tako da se nećeš navozati. :)

9. http://www.polovniautomobili.com/

Ако ови линкови раде, погледај ту мало :)
    Овако на први поглед, видим да нема до 100 јура, али за 200 већ може да се нађе, мада је то што има за 200 го курац, да простиш.

ЕДИТ Не раде линкови :РР
    Укуцај у претрагу на том сајту, застава>750 па после застава>850

ЕДИТ 2 Скинуо сам линкове који не раде, и оставио само овај један, нормалан :Р

10. Fala,druže moj.
    Jeb' ga-rešim da kupim taljige od auta,kad ono ...postadoše in! Šajze,bre!
    E,ima da ga nađem pa kud puklo da puklo!

11. Evo ko god hoće da počne da igra World of Tanks, što je Pajko pitao, može da se registruje ovde http://game.worldoftanks.eu/registration/

12. VanGoga

Ovako:

u CG su strašno postali popularni, svakog dana vidim poneku nabudženu fiću.

13. Vangoga, skuplja ti je registracija za Fiću od same Fiće, a i jedna žena mi reče da majstor nije htio da joj popravlja Fiću zato što "je teško doprijet do kvara". Reko čisto da ti ubijem malo volje. :)

14. I,bre Mešo,baš si se potrudio :)
    Našla sam jedan za 200 evra,al' mi mnogo i to.S obzirom da znam kakve bi me sve popravke čekale sa fićkom,ne daju mi se te pare.

15. Ma daj bre Gogo, šta će ti to? Nisi Fred Kremenko :)))

16. Не стварно Гого боље купи скутер за те паре. Немаш више ни делова за фићу, маторо је то много, практично олдтајмер.

17. Treba mi jeftin auto koji će da me preveze od tačke A do tačke B.To su mi jedini kriterijumi :)
    A Fića je i moja prva ljubav.. :))

18. bolje tristaća, ajkulu uzmi :D

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.