Da li je Pamplona ikada bila u sastavu Portugala, kao sto su stavili u Medieval Total War? Posto je oko 35% mog odgovaranja iz istorije baziran upravo na Medievalu, tako da me zanima koliko je igrica verodostojna...
E fala, počela ova jeftina struja u 11 pa da iskoristim. Možeš li mi vjerovati da 6 godina živim sam, i za svaku uključenu mašinu i dalje zovem majku da pitam na koliko stepeni ide šta. Debil.
Ова професорка/професорица је родом из Босне, тако да нисам погрешио. :)
Мислиће да је прозиваш. Курац ћеш сад да положиш испит.
"Profesorica" je uobičajena u zapadnim govorima, nema razloga za prepuštanje te reči hrvatskom jeziku.
Onda je najpravilnije Profesorce
Da li je Pamplona ikada bila u sastavu Portugala, kao sto su stavili u Medieval Total War? Posto je oko 35% mog odgovaranja iz istorije baziran upravo na Medievalu, tako da me zanima koliko je igrica verodostojna...
Na koliko se stepeni pere posteljina? Ne smijem majku da budim, da pitam.
pogledaj etiketu, zavisi od materijala, ali generalno ide na 60
E fala, počela ova jeftina struja u 11 pa da iskoristim. Možeš li mi vjerovati da 6 godina živim sam, i za svaku uključenu mašinu i dalje zovem majku da pitam na koliko stepeni ide šta. Debil.
Belu posteljinu možeš i na 90, neće da fali.
http://www.justtherightthings.com/wp-content/uploads/2011/03/Go-Ask-your-Mother.jpg
verujem ti Dilane, ja ne umem da uključim mašinu nego mi žena budna pa sam je pitao :)
Ja moju probudio da pitam otera me u kurac...
N'umeš lepo da pitaš :)
Uključio. Hvala ažurnoj muškoj populaciji :)
Rade izvini ako sam ti napravio problem u familiji lolo
Ma jok, nego nije joj bilo jasno zašto sad oću da perem veš. :)
Nema veze zaspala je opet.
barem si mene inspirisao ako ništa drugo :)
Eto vidiš :)
Ne rekoh vam da su mi ''aljine'' na cvjetiće. Ali ono, boli me kurac, ko da će neko da mi vidi posteljinu :))
Колко ми треба кила брикет дрва за рецимо 7 дана грејања једне собе на каљаву пећ?
Отприлике тежина 0,37 Леприја.
Начи тристо кила... Аукурац!