Разноразно питање

1. Јао, па некоме су почеле да расту длаке на јајцима...

Smetaju ti na jeziku, a?
    Dobro da znam za sledeći put da se obrijem...

2. e, stvarno, kaćete umodovat ovu dvoj'cu?

3. Bilo bi interesantno čuti predizborna obećanja budućih kandidata u ova teška i turbulentna vremena, kako povećati čitanos, kako se izboriti sa korupcijom na sajtu, kako smanjiti spem na forumu itd itd...

4. bilija za moda obavezno, bačjea jok, ima da se prokurči, pa neću moći da mu pišem da je pička debela kosjerićka

5. Vukajlijo, zašto si propala?

6. реално дебели је заслужио да буде мод, не скида се са вуке. Дарко, имаш моју пуну подршку!

7. Наравно да ћеш моћи, Омбрић :*

8. Ti si kriva, najbolju temu na sajtu si sjebala spemom.
    OVO ĆEŠ MI MORATI PLATITI

Ako misliš na Agi šizenje, napisla sam možda dva posta nevezano za temu, a i to braneći se od nasrtaja onih koji su navaljivali da se zaključa

9. nemoj ti meni nisam.

Oće li Cvijan da pocepa naprednjake?

10. Ko je Cvijan?

Vladimir Cvijan član SNS-a, pljuje nešto svoju stranku preko Tvitera.

11. ah, laktaš u potrazi za titulama...

12. onaj bivši Tadićev pomoćnik, Vučićevo pojačanje kad je osnovao slobodne radikale, uvek mu virila glava iza Vučića.
    Posećivao Miškovića, brani neke demokrate sad, zajebava preko tvitera.
    www.blic.rs/Vesti/Politika/412254/Tviter-buna-Cvijan-nastavlja-sa-kritikom-SNS

13. Konj jeste, ali sa Trojom veze nema... baš kao svi oni...

14. žao mi što se nisam učlanio kad su ih napravili.
    Sad bi imao posao :/

15. Što mi je obrisana definicija Vojska?

16. Plagijate stavljate na naslovnu a brišete autorske tekstove, ne znam šta da kažem, stvarno. Ako je zajebancija, u redu je, glupa je fora, al nije ovo prvi put da to radite. Stvarno da se čoveku smuči sajt. Ko zna, možda vam je to i namjera. Šteta što mene boli kurac za to.

17. Hoćeš da ti je prekopiram sa groblja?

18. Ne fala, ne bih da navučem gnev ovih anti-zombi protestanata.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.