Разноразно питање

1. tunjevina sa onim kurcem gamoborom ili nekim sranjem sličnim, a čorbuljak nemam poma šta je, pavlakom dekorisano, verovatno neka karamel paradajz čorba...

2. Što "sranje", brate? One kozice/gambori/škampi i te zajebancije su skroz ok.

3. kozice ispod sača i kozice u blatu...
    Mmmm

4. eto, sve ti reče Ajax - jebeš ti meso koje nije imalo majku, a naročito je najbolje ono koje je tu majku na Durmitoru ili Kopaoniku sisalo :)

5. Jebiga, bruce, volis samo svinjske kozice.

6. Ја искрено никад нисам јео те гамборе, козице, лигње, дагње..и уопште те зајебанције од морских плодова. Хоћу да пробам, али замишљам да се то некако добро испржи, да се крцка. Ово горе са слике не бих јео да ми плате.

Него, кад смо код тога..је ли јео неко од вас пужеве, жабе и змије..и то ми је на памети да пробам.

7. Како ти то рече лепо малопре: добра дефка са лошим насловом

EDIT DARTH: da se ne izgubi komentar - slažem se u potpunosti s tobom, ali mi tako revolt diktirao u datom momentu :)

8. jeo sam ja, žabe su kao onaj mesnatiji deo pilećeg krilca, ukusno ali malo, puž je verovatno bio loše spremljen pa mi je izgledao kao one tetive od junećeg paufleka, a zmija je ekstra, kao dobro pržena slanina samo nije masna

od morskih plodova sam jeo dagnje i ribu, rakove ne gotivim na pomisao tako da ih nisam ni probao...

9. jeo sam žablje batake u Italiji.
    Jeo sam neka pederska predjela u Francuskoj sa puževima.
    Sreća nisam znao šta je lol

10. Мораћу да пробам, ако имам где, овде по Нишу пун курац кафана са свакојаким роштиљем и печењем, те фенси варијанте слабије има.

11. Jel zna neko gde u Bg-u mogu povoljno da se štampaju majce?

12. Promenila sam monitor, sada imam neki ooogroman, na svim sajtovima su normalna oštra slova, samo na Vuki podebljana i razlivena. jedva da mogu da čitam. Šta je to?

13. То је знак да Кајзена боли курац.

14. onda o.k.
    zamisliću da sam pripita.

15. Сајт је остао заробљен у 2007. години по том питању, кад смо сви фурали мониторе до 17 инчи дијагонале.

16. Da, evo sad kada povećam slova onda je o.k., ali čitam kao u prvom redu u bioskopu :)))

17. Nato probaj da nađeš dugme sa oznakom "A" i pritiskaj ga neko vreme.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.