Aha, nisam ni video da mi je Rade odgovorio...
Pa još bi bilo dobro da zauzme mesto kao tri karaktera bez kvačica... kod mene ladno zauzme preko 50. Majke mi, otkucam npr. Ž, i samo mi iskoči poruka br. 2 a nema upozorenja da ono 20 karaktera do nove poruke... obrišem ga, ponovo me vrati u prvu poruku, i ladno mogu još dosta da kucam...
Kažem ti, sigurno i do 100 komada...
E pa tu nešto onda nije ok sa podešavanjima u telefonu ako ti odmah prešalta na poruku 2 a ukucao si samo "ž" recimo, to ne bi trebao da radi nikako.
koji je telefon u pitanju? da vidim na netu da li ima nešto u vezi ascii podešavanja za poruke.
Što bre kenjaju za ovo sa pomeranjem skazaljke časovnika da možeš da spavaš sat vremena duže? Ja kad ustanem u 3 ujutru da vratim sat, obavezno se rasanim, pa mi treba po dva sata da opet zaspim, znači lažu :/
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dokle_vise, to i ja pitao pre par strana ladno hahah
ja znam da asci uzima 1 bit po karakteru, i ne prihvata č,ž i ostala slova
Aha, nisam ni video da mi je Rade odgovorio...
Pa još bi bilo dobro da zauzme mesto kao tri karaktera bez kvačica... kod mene ladno zauzme preko 50. Majke mi, otkucam npr. Ž, i samo mi iskoči poruka br. 2 a nema upozorenja da ono 20 karaktera do nove poruke... obrišem ga, ponovo me vrati u prvu poruku, i ladno mogu još dosta da kucam...
Kažem ti, sigurno i do 100 komada...
jedna kvačica je jedna poruka, toeto
E pa tu nešto onda nije ok sa podešavanjima u telefonu ako ti odmah prešalta na poruku 2 a ukucao si samo "ž" recimo, to ne bi trebao da radi nikako.
koji je telefon u pitanju? da vidim na netu da li ima nešto u vezi ascii podešavanja za poruke.
Rade zašto mu pomažeš kad te on svaki dan provocira i pljuje?
Ja sam čovek. I vi ste meni svi isti.
Pa u ovom slučaju budi govno, imaš dovoljno razloga ;)
Pljuje, pljuje, pljuje a kad treba pomoć aj pomagajte drugovi. E to ne može.
Neka. Dela.
Makaronac, ne se gubiš, molim te...
To je ovaj fon, ali ja sam zadovoljan i time što sam čuo da i drugima ti naši karakteri zauzimaju više memorije...
Mrš!
Koliko treba vremena da se stigne busom s novog beograda do cukarice?
Ozbiljno pitam.
samo avionom moze,matori...
id u kurac
Ako ćeš preko adskog mosta, onda 15 minuta...
a ovako...pa sat vremena
Hvala.
Što bre kenjaju za ovo sa pomeranjem skazaljke časovnika da možeš da spavaš sat vremena duže? Ja kad ustanem u 3 ujutru da vratim sat, obavezno se rasanim, pa mi treba po dva sata da opet zaspim, znači lažu :/
Jeste.
http://i1.ytimg.com/vi/4qSQ8WyfVj8/hqdefault.jpg
Danak neiskustvu, sat se pomera pre nego što legneš da spavaš...
Jebem ga, zar mobilni ne vraća sat sam?