Разноразно питање

1. Ase ljudi primaju ko nezdravi. Svašta.
    Dajte neke sise na čet da se igramo.

2. Како хоћете. Мислим само да није у реду да се примјењују дупли аршини. Толико од мене. Уздравље свима!

3. E mitke, i ja sam bio junoša buntovnik sajta. Pa sam uvidio par stvari. Treba ti iskustva.

4. Na duplim aršinima je Vukajlija i izgrađena, Mitke.

5. Sve je ovde duplo, Mitke.
    Dupli nalozi
    Dupli aršini
    Dupli vinjaci

To je mera bezbednosti, uduplati

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/b/bc/Lego-duplo-logo-nonfree-fair-use-only.png

6. Moš mislit kad sam ja dupli duplikata :)

7. Moš mislit kad sam ja dupli duplikata :)

Ad infinitum et ultra.

8. Sajt je zabavnog tipa.

Bobe, zapamti ove svoje reči kad rešiš sledeći put da baciš

hejterski komentar

jer si meni danas učinio sajt nimalo zabavnim. Mnogo bre gadno zvuči kad onako sa uključenim kapsom kreneš da psuješ i vređaš ljude. Razumem ja i godine i krizu, ali bre...baš si me skenjao. I evo pederski smajli :) za mir-mir-mir.

9. E jeste i žensko nekad surovo, majka mu stara, hahahah

10. Ništa nisam rekla.

11. Slika govori više od iljadu reči, a gif pomnoži još sa brojem frejmova.

12. Rekla si, pogledom si rekla.

13. Čini l mi se da je bila u izradi ženska čet soba ono kad se prvi put pojavilo više čet soba i zašto toga nema da virimo?

14. ahahaha
    Mačker, mačker samom sebi burazer

15. Čini l mi se da je bila u izradi ženska čet soba ono
    kad se prvi put pojavilo više čet soba i zašto toga
    nema da virimo?

Bog Vas kleo pogani izrodi što će turska vjera medju tobom?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.