Разноразно питање

1. E, da, kaizen je meni popravio forum na duplom. Ja zadovoljan.

2. На гробљу уопште не можеш да отвориш дефиницију, само видиш списак.

3. Natnat, ako je to dupli od onoga za kojeg mislimo da jeste, on ima dovoljno ozbiljnih definicija da se može pretpostaviti da je sada trol. Kod olanika ja ne vidim ništa ozbiljno u cjelokupnom opusu.

4. Nemam ti ja pojma ko je ovaj vepar i može da ima koliko god hoće ozbiljnih definicija, ovim komentarima pokazuje da je retardiran.

5. Kako se zove sad ona što se zvala Zovem se tmu?

6. Ima li ovde nekoga ko je radio nesto vezano za SQL?

7. radio ja pre dva miliona godina, ne sećam se praktično ničeg :)

8. ima li neko link neke reakcije o čedi
    I to ide ovak:Gospodine Jovanovicu ovde nema nikakvih zmajeva, ili nešto slično

9. Bruce, ajde ako se secas, barem mi reci o cemu se radi tamo? :)

10. Ima li ovde nekoga ko je radio nesto vezano za SQL

Radio sam ja prošle godine, pisao sam upite za neke baze podataka.

11. Ja prčkala nešto sitno danas po našoj MSQL, al' nisam stručnjak.

12. Sta ti treba, puppete, konkretno?

13. Ради се о базама података и ти управљаш њима, тј ја сам радио са базама са ескуелом, ево ти ово, прочитај што је тачно

http://sr.wikipedia.org/sr/SQL

14. Programski jezik koji se bavi strukturisanim upitima, Access ga koristi i Oracle - postaviš niz uslova i program pretražuje bazu podataka na takav način da upiti funkcionišu kao sito. Tako dobijaš mnogo veću brzinu pretrage podataka od klasičnog načina pretraživanja. Obično se vezuje uz objektno programiranje (visual basic i slično)

15. E super, hvala vam. Problem je u tome sto sam vec imao 2 dvocasa toga, a nismo ni pokrenuli program.
    Zivo me zanima sta je, i hocu da pocnem da ucim, posto imam samo jednu priliku da izadjem na ispit.

16. O čemu se radi, pretpostavljam da je izbrisan prvi post a sprdaju se zato što je neko sranje ušlo u popularne?

http://vukajlija.com/forum/teme/57550-galatasaraj

17. U jebote, s ovom definicijom su dno dna produbili za nekih 3000 kilometara, ne, milja!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.